Interpretare vis in care lucrezi cu albinele la stupi

0
407
Interpretare vis in care lucrezi cu albinele la stupi

Interpretarea viselor in care lucrezi cu albinele la stupi releva  multa stradanie si impliniri multiple in viata ta, relatii foarte bune cu oamenii din jur si bucurii in casa.

Visul in care lucrezi la stupi cu albinele denota multa daruire si multa staruinta intr-o afacere sau o profesie. Aceasta ipostaza in vis semnifica faptul ca iti desfasori munca sau afacerea intr-un domeniu anume foarte bine organizat, un perimetru distinct si foarte bine pus la punct. Aceasta ipostaza poate sa reflecte si alte planuri ale vietii insa in special se refera la munca.

vechi stupi de albine

Daca visezi ca scoti albine din stup pentru a gusta mierea este un semn de complicatii trecatoare in activitatea personala, insa rezultatele o sa fie pe masura sacrificiilor facute in timp.

Daca te inteapa vreo albina in vis in timp ce cureti stupii este un semn de mici primejdii, probleme cu munca, s-ar putea ca in viata reala sa intampini anumite obstacole in atingerea telurilor sau a obiectivelor din munca.

Se poate intampla sa ai piedici din partea unor parteneri sau colaboratori care nu te prea au la inima ori sunt invidiosi pe tine din cauza reusitelor tale. Daca ai o afacere personala, in acest caz se poate intampla sa ai piedici puse de competitori ori parteneri de afaceri.

In cele mai multe cazuri visul are aspecte foarte pozitive, ilustreaza efortul si munca continua pe care o vei avea de facut pentru a-ti atinge anumite obiective principale si importante pentru familia ta. Sugereaza faptul ca pentru a ajunge la acele niveluri ai nevoie de sustinere si munca in organizata alaturi de ceilalti, implica munca foarte dificila si cu efort mare, abnegatie din partea ta.

Citește și:  Interpretare vis in care castigi un mare premiu la o gala

Nu ar fi de mirare ca in curand sa lucrezi intr-o astfel de companie sau grup unde se aplica principiile efortului in comun. Ar putea sa fie vorba de organizatii altruiste sau cu o larga participare din partea populatiei. In orice caz, visul semnaleaza rezultate bune si certe, roade indestulatoare daca sunt mentinute principiile de baza.

stup albine

Daca albinele nu te inteapa in timp ce culegi mierea este un semn ca in realitate o sa ai o colaborare extraordinara cu alte persoane si o sa te dedici din placere, relatiile cu celelalte persoane vor fi stralucite si de durata lunga.

Privit din alta perspectiva, visul cu albine si stupi sugereaza aspecte cu tenta feminina in special daca visezi ca stupii sunt parasiti si sunt doar larvele inauntru. In aceasta situatie visul poate arata necesitatea de a fi ghidat(a) de catre cineva intr-un sens anume, s-ar putea sa ai nevoie de ajutorul cuiva care te poate proteja. Este posibil sa nimeresti intr-o ipostaza in curand in care o sa trebuiasca sa intervina o persoana puternica pentru a te scoate din necaz sau sa te propulseze pe o pozitie superioara in viata sau intr-un domeniu de activitate.

Visul cu stupi plini cu albine la care lucrezi simbolizeaza natura si mediul inconjurator in linii generale, in intelesul larg al cuvantului reflecta angrenarea perfecta a individului intr-o structura mai larga. Ilustreaza in realitate si necesitatea de a beneficia de o de protectie a “intregului” pana o sa iti gasesti calea personala in viata. S-ar putea ca in viata reala sa te afli  intr-o perioada mai nefasta si doar o persoana deosebita sa te poata ajuta sa iti urmezi calea, in special o persoana cu calitati materne autentice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.