Talismane norocoase – Cristale pentru zodia Gemeni

0
1821
Acmarin

Cristale norocoase pentru zodia Gemeni

Pietrele prețioase pentru zodia Gemeni, care sunt cele mai caracteristice chiar și în funcție de planeta lor dominantă – Mercur, sunt acvamarinul și agata, iar metalul specific al acestor nativi este chiar cel care îi dă denumirea planetei, mai exact mercurul. Agata este cunoscută ca fiind piatra care aduce viață lungă, cea care asigură sănătatea purtătorului ei și mai ales cea care dă o viață lungă, prosperă, ajută foarte mult la trecerea peste boli și mai ales protejează împotriva tuturor eventualelor decăderi nervoase sau de natură fizică.

Nativii Gemeni sunt cunoscuți pentru adaptabilitatea și vivacitatea lor. Comunicarea este la inima lor, și există anumite cristale care pot amplifica această trăsătură naturală. Pe lângă asta, aceste pietre pot oferi claritate mentală și pot sprijini energia duală specifică acestui semn zodiacal. De la cristale ce stimulează creativitatea la cele care promovează liniștea interioară, Gemenii au mult de câștigat prin asocierea cu aceste talismane.

Menține și sinceritatea în cuplu, în plus, ajută la fidelitate sau protejează de infidelitate și relațiile cu cei din jur și mai ales în casă. Nativii din zodia Gemeni au o foarte mare nevoie de echilibru mai ales pentru că ei vor să afle foarte multe lucruri, le place să meargă în călătorii și să cunoască mulți oameni, iar aici agata îi va fi de un foarte mare folos, mai ales pentru că îi calmează în momentele agitate, le oferă și liniște pe parcursul nopții, amplifică norocul și aduce foarte mult succes mai ales pe plan material.

Oferă prosperitate, în plus, agata este și piatra care aduce foarte multe calități pozitive în relațiile cu cei din jur, puterea de a lua hotărâri importante, de a avea încredere în capacitățile personale, de a rezista la muncă fizică stresantă sau de a face față oboselii, amplifică, de asemenea, și foarte multe talente, calități artistice, oferă creativitate, gândire senină, ajută la înțelegerea celor din jur, la empatizarea cu cei nevoiași, oferă seninătate, echilibru.

Însă în funcție de culoarea acestei pietre, ea putând fi de mai multe feluri, se pot amplifica cele spuse, de exemplu, pentru mai multă energie benefică, este o piatră agat de culoare verde – albastruie. Agatul protejează foarte bine și de cei care vă dușmănesc, iar dacă este purtat cu regularitate de nativii din zodia Gemeni, atunci va îndepărta energiile negative ale celor din jur, invidia și gelozia, aducând totodată și foarte multe aprecieri.

Agatul este foarte bun ca talisman mai ales pentru cei mici, ținând seama că îi ajută pe aceștia să treacă peste fricile specifice vârstei, ajută și la depășirea unor inhibiții și a unor temeri ale adulților, fiind un talisman foarte bun pentru a modifica toate energiile rele în energii bune care să ajute, să clădească ceva bun nativ cât și pentru cei din jur.

Inhibă și stresul, agitația launtrică, elimină ghinioanele, scade suferințele și anxietatea, ajută foarte mult în momente grele, mai ales pe cei care au pierdut pe cineva drag sau care au suferit din iubire.

În medicina populară, agatul este folosit foarte bine mai ales în curățarea organismului, în eliminarea toxinelor, ajută foarte bine vederea, mai ales dacă vă puneți două pietre peste ochi pentru relaxare, pentru a alunga insomniile, încercați să-l puneți lângă locul în care dormiți, în apropierea capului mai ales.

Agatul poate să fie în principal folosit pentru locuințe, nativilor în zodia Gemeni le este foarte indicat să aibă această piatră ca obiect decorativ, pentru că înainte de toate curăță spațiul în care trăiesc, însă în momentul în care îl poartă ca talisman aproape de piele este mult mai benefic pentru propria persoană. Puteți să-l folosiți și în băi, atunci când vă spălați, îl lăsați în cadă cu apă pentru a vă purifica de energii rele, mai ales este și cunoscut ca fiind cel care alungă singurătatea sau sentimentul de goliciune.

Citește și:  Trăsăturile fizice ale zodiei Rac

Agata

Pe de altă parte însă, acvamarinul benefic mai ales pentru a aduce în viața nativilor armonie, pace și împlinire sufletească, poate să fie folosit mai ales de către cei care lucrează în domeniul artelor, cei care îndeplinesc servicii fără profit, benefic și în industria cinematografiei, a muzicii, în călătorii, în studii și tot felul de preocupări de natură spirituală, mai ales pentru că acesta, se pare, este guvernat de planeta Uranus cât și de Jupiter.

În plus, acvamarinul alungă toate energiile negative de la cei din jur, protejează de influențe malefice, fiind cunoscut ca și piatra cea mai bună pentru comunicare și pentru a întări relațiile mai vechi ori pentru a crea unele noi și bune. Totodată, acvamarinul îi ajută pe cei din zodia Gemeni să cunoască și alte zări în afara de cele lumesti, să fie deschiși la minte, să accepte schimbările și noul, să ia totul ca pe o experiență pozitivă.

În plus, se pare că este foarte bun atunci când mergeți în călătorii lungi, mai ales când alegeți un transport pe calea aerului ori pe calea apei, tocmai pentru că vă ajută să mențineți echilibrul, fie în plutire fie pe apă, având în vedere că scapă de înec.

Acvamarinul ajută la prietenii, motivează împăcările între cei certați, ajută la clarificarea problemelor, la eliberarea minții de necazuri și la înclinarea către justiție. Acvamarinul amplifică spiritualitatea, facilitează caracteristicile paranormale, cât și creativitatea, aduce maleabilitate, putere de a face față foarte bine schimbărilor.

Reduce foarte mult temerile, fobiile de orice fel, produce un echilibru între bine și rău, scade nevrozele, tulburările emoționale. Gemenii se pare că au nevoie de așa ceva, deoarece în toată agitația lor și personalitatea duală pe care o manifestă în multe cazuri au nevoie de o armonie, de cumpănire, acvamarinul fiind un talisman foarte bun care ajută nativul în Gemeni să se cunoască mai bine, îi oferă multe bucurii chiar și din cele marunte.

Pentru cei care lucrează în domenii de comunicare, de publicitate și așa mai departe, e foarte indicat să poarte un astfel de cristal norocos cu ei, deoarece astfel îi va ajuta să fie mai respectați în momentul în care comunică, îi va ajuta să fie mai autoritari și mai energici, dar să fie și ei la rândul lor puțin mai respectuoși.

În plus, un cristal acvamarin purificat periodic pentru a-l elibera de tensiunile acumulate de-a lungul vremii va păstra nativul într-o stare mereu pozitivă și mereu vioaie, îi va oferi un spirit mereu tânăr. Se mai spune că acvamarinul ajută și la eliberarea de depresii, alungă visele rele, alungă orice fel de frică, de aceea e foarte potrivit pentru cei mici, îi ajută să înțeleagă natura lucrurilor și să nu le mai fie frică de ceea ce nu le este cunoscut în totalitate.

Este foarte bun și pentru sănătate mai ales atunci când aveți probleme de natură hormonală, iar dacă aveți diverse dureri, îl puteți așeza peste locul dureros. Dacă îl puneți peste ochii închiși, atunci vă puteți relaxa vederea, iar dacă aveți dureri de gât de asemenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.