Talismane norocoase – Cristale pentru zodia Gemeni

0
1817
Acmarin

Cristale norocoase pentru zodia Gemeni

Pietrele pretioase pentru zodia Gemeni care sunt cele mai caracteristice chiar si in functie de planeta lor dominanta –Mercur, sunt acvamarinul si agata, iar metalul specific al acestor nativi este chiar cel care ii da denumirea planetei, mai exact mercurul. Agata este cunoscuta ca fiind piatra care duce viata lunga, cea care asigura sanatatea purtatorului ei si mai ales cea care da o viata lunga, prospera, ajuta foarte multe la trecerea peste boli si mai ales protejeaza impotriva tuturor eventualelor decaderi nervoase sau de natura fizica.

Mentine si sinceritatea in cuplu, in plus ajuta la fidelitate sau protejeaza de infidelitate si relatiile cu cei din jur si mai ales in casa. Nativii din zodia Gemeni au o foarte mare nevoie de echilibru mai ales pentru ca ei vor sa afle foarte multe lucruri, le place sa mearga in calatorii si sa cunoasca multi oameni, iar aici agatul le va fi de un foarte mare folos, mai ales pentru ca ii calmeaza in momentele agitate, le ofera si liniste pe parcursul noptii, amplifica norocul si aduce foarte mult succes mai ales pe plan material, ofera prosperitate, in plus agata este si piatra care aduce foarte multe calitati pozitive in relatiile cu cei din jur, puterea de a lua hotarari importante, de a avea incredere in capacitatile personale, de a rezista la munca fizica stresanta sau de a face fata la oboseala, amplifica de asemenea si foarte multe talente, calitati artistice, ofera creativitate, gandire senina, ajuta la intelegerea celor din jur, la empatizare cu cei nevoiasi, ofera seninatate, echilibru.

Insa in functie de culoarea acestei pietre, ea putand fi de mai multe feluri, se pot amplifica cele spuse, de exemplu pentru mai multa energie benefica este o piatra agat de culoarea verde – albastruie. Agatul protejeaza foarte bine si de cei care va dusmanesc, iar daca este purtat cu regularitate de nativii din zodia Gemeni atunci va indeparta energiile negative ale celor din jur, invidia si gelozia, aducand totodata si foarte multe aprecieri.

Agatul este foarte bun ca talisman mai ales pentru cei mici, tinand seama ca ii ajuta pe acestia sa treaca peste fricile specifice varstei, ajuta si la depasirea unor inhibitii si a unor temeri ale adultilor, fiind un talisman foarte bun pentru a modifica toate energiile rele in energii bune care sa ajute, sa cladeasca ceva bun nativ cat si pentru cei din jur. Inhiba si stresul, agitati launtrica, elimina ghinioanele, scade suferintele si anxietatea, ajuta foarte mult in momente grele, mai ales pe cei care au pierdut pe cineva drag sau care au  avut o boala sau au suferit din iubire.

In medicina populara agatul este folosit foarte bine mai ales in curatarea organismului, in eliminarea toxinelor, ajuta foarte bine vederea, mai ales daca va puneti doua pietre peste ochi pentru relaxare, pentru a alunga insomniile incercati sa il puneti langa locul in care dormiti, in apropierea capului mai ales. Agatul poate sa fie in principal folosit pentru locuinte, nativilor in zodia Gemeni este foarte indicat sa aiba aceasta piatra ca si obiect decorativ, pentru ca inainte de toate la curata spatiul in care traiesc, insa in momentul in care il poarta ca si talisman aproape de piele este mult mai benefic pentru propria persoana. Puteti sa il folositi si in bai, atunci cand va spalati, il lasati in cada cu apa ca sa va purifice de energii rele, mai ales este si cunoscut ca fiind cel care alunga singuratatea sau sentimentul de goliciune.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi o femeie nascand gemeni

Agata

Pe de alta parte insa, acvamarinul benefic mai ales pentru a aduce in viata nativilor armonie, pace si implinire sufleteasca, poate sa fie folosit mai ales de catre cei care lucreaza in domeniul artelor, cei care indeplinesc servicii fara profit, benefic si in industria cinematografiei, a muzicii, in calatorii, in studii si tot felul de preocupari de natura spirituala, mai ales pentru ca acesta, se pare, este guvernat de planeta Uranus cat si de Jupiter.

In plus acvamarinul alunga toate energiile negative de la cei din jur, protejeaza de influente malefice, fiind cunoscut ca si piatra cea mai buna pentru comunicare si pentru a intari relatiile mai vechi ori pentru a crea unele noi si bune. Totodata acvamarinul ii ajuta pe cei din zodia Gemeni sa cunoasca si alte zari in afara de cele lumesti, sa fie deschisi la minte, sa accepte schimbarile si noul, sa ia totul ca pe o experienta pozitiva. In plus, se pare ca este foarte bun atunci cand mergeti la drumuri lungi, mai ales cand alegeti un transport pe calea aerului ori pe calea apei, tocmai pentru ca va ajuta sa mentineti echilibrul, fie in plutire fie pe apa, avand in vedere ca scapa de inec.

Acvamarinul ajuta la prietenii, motiveaza impacari intre cei certati, ajuta la clarificarea problemelor, la eliberarea mintii de necazuri si la inclinarea catre justitie. Acvamarinul amplifica spiritualitatea, faciliteaza caracteristicile paranormale, cat si creativitatea, aduce maleabilitate, putere de a face fata foarte bine schimbarilor. Reduce foarte mult temerile, fobiile de orice fel, produce un echilibru intre bine si rau, scade nevrozele, tulburarile emotionale. Gemenii se pare ca au nevoie de asa ceva deoarece in toata agitatia lor si personalitatea duala pe care o manifesta in multe cazuri au nevoie de o armonie, de cumpanire, acvamarinul fiind un talisman foarte bun care ajuta nativul in Gemeni sa se cunoasca mai bine, ii ofera multe bucurii chiar si din cele marunte.

Pentru cei care lucreaza in domenii de comunicare, de publicitate si asa mai departe, e foarte inidcat sa poarte un astfel de cristal norocos cu ei, deoarece astfel ii va ajuta sa fie mai respectati in momentul in care comunica, ii va ajuta sa fie mai autoritari si mai energici, dar sa fie si ei la randul lor putin mai respectuosi. In plus un cristal acvamarin purificat periodic pentru a-l elibera de tensiunile acumulate de-a lungul vremii va pastra nativul intr-o stare mereu pozitiva si mereu vioaie, ii va oferi un spirit mereu tanar. Se mai spune ca acvamarinul ajuta si la eliberarea de depresii, alunga visele rele, alunga orice fel de frica, de aceea e foarte potrivit pentru cei mici, ii ajuta sa inteleaga natura lucrurilor si sa nu le mai fie frica de ceea ce nu le este cunoscut in totalitate.

Este foarte bun si pentru sanatate mai ales atunci cand aveti probleme de natura hormonala, iar daca aveti diverse dureri, il puteti aseza peste locul dureros. Daca il puneti peste ochii inchisi, atunci va puteti relaxa vederea, iar daca aveti dureri de gat de asemenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.