Interpretare vis in care apare o fetita care plange

0
4952
Interpretare vis in care apare o fetita care plange

Interpretarea viselor in care apare o fetita care plange se refera la reflexia propriilor sentimente sau tensiuni, cateodata se exprima neputinta de a te manifesta sentimental fata de cineva.

Daca visezi o fetita care plange este un semn ca s-au acumulat in ultima vreme tensiuni mari in interiorul tau si este nevoie sa ti le exprimi intr-o modalitate cat se poate de eleganta si sincera. Visul face aluzie si la sentimentele neimpartasite vis a vis de alta persoana, in cazul in care incerci insistent sa te apropii de cineva si nu poti indiferent ce ai incerca.

Visul mai reflecta si neputinta de a trece cu usurinta de o perioada destul de grea din viata, se prelungeste la nesfarsit o situatie neplacuta care a inceput deja sa te influenteze negativ.

Daca visezi ca iti apare in fata o fetita care plange atunci se poate ca in realitate sa alergi dupa iluzii, se spune ca a visa asa ceva mai poate sa reflecte si faptul ca in viata reala te lasi atras(a) in afaceri necurate care iti pot provoca mari neplaceri.

fetita mica care plange

Daca iti apare o fetita pe strada si plange atunci trebuie sa ai mare atentie la perosanele care iti vor cere sprijinul sau ajutorul in urmatoarea perioada, nu este exclus sa ai unele mici deziluzii in aceasta privinta.

Visul in general naste niste sentimente contradictorii, sentimentul pe care il ai in vis asistand la o astfel de scena poate sa varieze de la tristete si nedumerire pana la ingijorare sau teama, in general se spune ca visul reflecta propriile ingrijorari si neimpliniri din planul sensibil al vietii tale, ceva nu iti merge asa cum ai dori, nu reusesti sa iti armonizezi viata intr-un mod placut si in deplin echilibru cu toate planurile existentei.

Citește și:  Interpretare vis in care cureti fructe sau legume

Fetita care plange in vis este posibil sa simbolizeze si o noua oportunitate de afaceri pe care nu o vei trata corespunzator, poate o sa iti scape printre degete o sansa de a face niste bani sau orice alta ocazie ce iti poate aduce niste avantaje.

Visul in care in casa iti apare o fetita care plange nu este un semn bun, neglijezi aspecte care in curand vor necesita toata atentia. Daca in viata reala ai o relatie sau o casnicie curata si trainica atunci astfel de vis s-ar putea sa ilustreze niste disensiuni pe teme mai delicate cu perechea ta sau cu alti membrii ai familiei.

Visul in general transmite un sentiment mai ciudat, poate sa inspire putina teama in vis sau o mare nedumerire. In cazul in care recunosti fetita ca fiind o vecina atunci s-ar putea ca in urmatoarele zile sa te roage ceva parintele fetitei respective sau sa iti marturiseasca ceva benevol intr-o simpla discutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.