Interpretare vis in care esti dezbracat in autobus sau tren

0
421
Interpretare vis in care esti dezbracat in autobus sau tren

Interpretarea viselor in care esti dezbracat in autobuz sau tren face referire la niste schimbari in viata ta, schimbari ce pot fi chiar decisive si de durata daca le acorzi importanta cuvenita. Cele doua simboluri reprezinta initiativa in comun, miscarea, deplasarea sau dinamica unui eveniment de cele mai multe ori petrecut in comun.

Prin “comun” se poate intelege o comunitate, un cerc de prieteni sau un grup de colegi. Aceasta stare implica automat o initiativa luata in comun sau o actiune in comun cu cineva, poate sa fie vorba si de o deplasare cu un scop anume sau o calatorie facuta singur dar in interesul mai multor persoane.

In cazul in care te visezi gol intr-un tren simbolizeaza faptul ca nu esti pregatit profesional sau mental pentru afacerea in care vrei sa intri sau in orice alta actiune comuna. S-ar putea pur si simplu sa nu stii sa lucrezi in echipa, sa fii individualist convins si sa nu iti dai seama inca. Mai poate sa fie si un semn ca ai secrete destul de compromitatoare care daca ar fi descoperite ar da peste cap intregul tau plan.

Daca trenul sta pe loc atunci inseamna ca vei primi o instiintare de la cineva sau o invitatie la o colaborare. Daca in vis trenul porneste din statie inseamna ca iti este frica sa te angajezi impreuna cu cineva la un proiect. In cazul in care trenul este deja in mers iar tu stai dezbracat in el este un semn ca te bazezi exagerat de mult pe capacitatile si relatiile tale.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in tren sau autobuz si acesta nu mai poate opri

dezbracat in tren

Se poate ca in vis sa te vezi gol pusca calatorind cu un autobuz, in acest caz simbolizand niste neajunsuri in cadrul in care profesezi sau in care ai vrea sa profesezi. Mai poate sugera si o reorientare profesionala de moment si care este posibil sa nu dureze o vesnicie.

Daca te visezi gol intr-un autobuz care este in miscare este posibil ca in viata reala sa se intample o anulare de contract sau o amanare temporara a unei colaborari. Aceasta suspendare s-ar putea sa fie decisa in urma unor verificari din care sa reiasa ca nu ai declarat niste date in mod corect, sau le-ai declarat insuficient.

In viata reala s-ar putea sa iti apara astfel de situatii in care sa ti se anuleze o intelegere sau un program din cauze ce tin de onestitatea ta. Totodata este posibila si o suprapunere de activitati, caz in care nu vei stii cu exactitate ce sa faci. In cazul in care visezi ca autobuzul sta pe loc inseamna ca in viata reala ai putea sa asisti in curand la o invitatie din partea cuiva pentru a te alatura unui grup intr-o afacere sau actiune comuna pentru care nu te simti inca pregatit(a).

Poate sa fie vorba si de bani, sau alte castiguri materiale, insa mesajul principal ramane cel de veste, de invitatie la o actiune comuna. Daca autobuzul sau trenul in care circuli dezbracat este lipsit de alti pasageri atunci poate sa semnifice o alternativa individuala fata de a carei reusita inca ai dubii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.