Interpretare vis in care pleci undeva departe la munca

0
2768
man going to work

Interpretarea viselor in care pleci undeva departe la munca se refera la situatii in care nu reusesti sa te deprinzi suficient cu anumite indeletniciri si este nevoie sa cauti ajutor insa nu o sa iti fie de mare folos, sau cel putin nu la inceput.

Daca visezi ca mergi departe la munca intr-o tara straina semnifica faptul ca nu poti sa pui pe picioare o afacere si cu greu o sa gasesti pe cineva care o sa te indrume sau o sa iti arate primii pasi, s-ar putea ca intr-un tarziu sa dai peste cineva care cu dificultate o sa decida sa te sprijine.

Daca visezi asa ceva este un semn ca in realitate mai ai multe de invatat referitor la planul profesional, ai sarit capitole intregi si acum esti nevoit(a) sa recuperezi dintr-o data o multime de cunostinte si sa stapanesti anumite tehnici, visul te anunta ca rezultatele pe care le astepti o sa devina realitate doar intr-un tarziu.

Visul in care mergi la munca intr-o tara straina de exemplu simbolizeaza o imprejurare stranie in care nu te vei descurca cu usurinta, s-ar putea sa intalnesti persoane cu care vei comunica cu mare dificultate din cauza diferentelor de pregatire sau de cultura generala. In aceasta circumstanta o sa fie nevoie de un consens pentru a trece peste diferentele conceptuale sau culturale si sa inveti sa colaborezi.

Daca visezi ca pleci la munca undeva departe si nu te descurci asa bine poate sa aiba legatura cu lipsa de intelegere a propriei meserii sau propriului comportament, se poate ca unele reactii de-ale tale sa te puna pe ganduri serios si sa nu iti dai seama ce nu merge, o sa trebuiasca sa gasesti raspunsuri referitoare la problemele intime care declanseaza astfel de conflicte interioare si iti ingreuneaza intelegerea personala.

Citește și:  Interpretare vis in care privesti stele noaptea

spre munca

Visul in care pleci la munca undeva departe ilustreaza dificultatea cu care reusesti sa iti coordonezi actiunile pe termen scurt, mereu sari de la o problema la alta fara sa termini pana la capat ceea ce ai inceput, suprapui situatii si evenimente care nu au legatura intre ele si te deconcentreaza indeajuns incat nu reusesti sa termini cu succes problemele curente si care necesita o rezolvare imediata.

O astfel de deruta in viata reala poate sa confuzioneze subconstientul si sa iti ecraneze astfel de vise mai putin normale in care esti nevoit(a) sa pleci la mare departare pentru o munca obisnuita.

Daca in viata reala ai nelamuriri in ceea ce priveste o relatie de amicitie sau un parteneriat atunci visul este un semn ca in scurt timp o sa reusesti sa deslusesti aspectele care te intriga asa de mult insa o sa fie datorita unor evenimente care o sa se petreaca intr-un viitor nu prea apropiat, se poate spune ca timpul le rezolva pe toate si in acest caz.

Visul in care mergi la munca undeva la departare poate sa semnifice faptul ca in viata reala incerci sa te eschivezi de la niste indatoriri pe care le ai, cumva vrei sa te feresti de unele obligatii sau pur si simplu nu poti sa intelegi pea bine unele aspecte si vrei sa le ocolesti cu maiestrie insa realitatea iti va demonstra in curand ca nu ai nicio sansa sa scapi de propriile probleme care te vor urmari oriunde ai merge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.