Interpretare vis in care apar deseuri

0
4
Deseuri Sursa: cuplutapearies.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar deseuri. Atunci cand visati deseuri inseamna ca in viata reala investiti o energie prea mare pentru ceva ce poate sa nu fie tocmai util. In ciuda aparentelor visul poate avea si simboluri pozitive, deoarece de regula printre deseuri e posibil sa gasiti adesea si o comoara ori un lucru valoros, un diamant, o perla, aur si altele.

Deseuri Sursa: cuplutapearies.blogspot.com
Deseuri
Sursa: cuplutapearies.blogspot.com

Persoana care viseaza deseuri insa poate si trebuie sa isi reevaluze o serie de aspecte in viata reala, pentru a-si imbunatati nivelul de trai. Visul in care apar deseuri mai poate fi si o metafora a unei stari de ebrietate, a starii „de a fi pierdut” in viata reala, reprezentand un drum pe care trebuie sa il urmati ca sa ajungeti la mai bine.

De cele mai multe ori deseurile din vis pot reprezenta chiar bogatiile din viata noastra si desigur nu trebuie sa ignoram nici aspectul ca acestea se pot sa fie favorabile adesea in cazul in care visam ca mergem prin ele. Atunci cand visam ca cautam prin deseuri inseamna ca ne cautam si drumul catre bogatie, catre avere, vrem sa ajungem undeva sus, chiar daca pentru asta trebuie sa ne chinuim foarte mult. Deasemenea daca visam ca gasim bijuterii sau alte lucruri scumpe printre deseuri inseamna ca in realitate va trebui sa cautam bogatiile exact acolo nu ne gandim si desigur mai inseamna si ca daca ne chinuim destul de mult, vom avea parte de bunastare in cele din urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here