Interpretare vis in care apar confeti

0
514
Interpretare vis in care apar confeti

Interpretarea viselor in care apar confeti. Atunci cand visezi confeti inseamna ca vei avea parte de o mare bucurie insa poate inseamna si faptul ca esti o persoana emotiva, te porti lipsit de ratiune, esti iritat de ceva sau iriti la randul tau cu ceva, incearca sa fii mai temperat.

In cazul in care visezi ca tu esti cel care face confeti inseamna ca vei avea parte de o petrecere, de clipe placute alaturi de o persoana draga, care se va dovedi a fi foarte speciala, deosebit de fermecatoare si pe care desigur vei dori sa o pastrezi alaturi.

Unii talmacitori de vise sunt de parere si ca atunci cand visezi confeti inseamna ca vei cheltui foarte multi bani, iar apoi iti vei da seama ca nu ai fost chibzuit si ca ai ajuns la fundul sacului, ceea ce iti va provoca un mare regret, e posibil sa cazi chiar in depresii.

In acelasi timp atunci cand visezi ca te joci cu confeti mai inseamna si ca esti genul de persoana care intai cauta sa se distreze si abia apoi isi da interesul si pentru munca, ceea ce desigur ca te va face sa pierzi intr-o maniera irationala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare roba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.