Interpretare vis in care apare un avion

0
12135
Interpretare vis in care apare un avion

Interpretarea viselor in care apare un avion. Daca visezi un avion zburand inseamna ca primesti o veste buna din departari, daca visezi ca zbori tu cu avionul inseamna ca vei avea bucurii mici dar foarte importante pentru tine, care te umplu.

Atunci cand visezi ca cazi dintr-un avion inseamna ca vei avea parte de o perioada mai ghinionista si ca trebuie sa ai grija sa nu intri in situatii imprevizibile ca sa eviti esecul. In acelasi timp daca esti simplu pasager in avion inseamna ca vei avea parte de un castig in plus la munca, poate ti se mareste salariul si daca visezi ca esti pilotul avionului inseamna ca urmeaza sa ai succes pe plan profesional sau intr-o activitate pe care ai inceput-o recent.

Daca avionul din vis intra in picaj inseamna ca vei avea parte de experiente extrem de placute alaturi de o persoana de sex opus.

fereastra avion

Daca visezi ca iei cina intr-un avion inseamna ca ai dorinte mari care nu s-au implinit pana acum, daca avionul din vis este in viteza mare inseamna ca vei face o miscare avantajoasa pentru tine si daca visezi un pilot de avion inseamna ca vei avea proiecte noi la locul de munca si ca acestea vor avea rezultate bune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pudriera

Totodata daca visezi un avion prabusindu-se inseamna ca vei avea parte de esec, vei putea intampina probleme mari in viitor. Avionul este adesea asociat cu ideea zborului, asemeni unei pasari, care merge catre libertatea cerului, deci de cele mai multe ori este un semn bun daca apare in vis, cu exceptia cazului in care acesta se prabuseste sau are probleme tehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.