Interpretare vis in care apare o cisterna

0
657
Interpretare vis in care apare o cisterna

Interpretarea viselor in care apare o cisterna. Atunci cand visezi ca aprovizionezi o cisterna ori ca scoti apa din ea, inseamna ca vei avea parte de vesti bune de la un prieten de departe.

Daca in vis iti apare o cisterna si ea are un miros neplacut ori este chiar uscata inseamna ca vestile pe care le poti primi sunt neplacute, nu te vor bucura, chiar te vor irita.

Cisterna murdara ori mai multe cisterne murdare in vis reprezinta multe pericole mari care te pandesc. Atunci cand visezi ca scoti apa dintr-o cisterna inseamna ca in realitate esti cel care primeste noutati imbucuratoare de la ruda ce se afla la mare departare.

In cazul in care cisterna din care incerci sa scoti apa este uscata ori foarte urat mirositoare inseamna ca in realitate te pandeste un pericol foarte mare, vei afla lucruri urate despre cei apropiati si totul te va intrista foarte tare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un xilofon

Atunci cand visezi o cisterna pe jumatate plina inseamna si ca e posibil sa strici buna dispozitie a celor din jur, e posibil sa uiti de drepturile pe care altii le au si sa nu tii cont de nevoile prietenilor tai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.