Interpretare vis in care te curentezi la priza

0
4498
Interpretare vis in care te curentezi la priza

Interpretarea viselor in care te curentezi la priza se refera in linii generale la influenta cuiva in viata ta, ceva te influenteaza foarte puternic si iti poate schimba traiectoria in viata.

Daca visezi ca atingi priza si te curentezi s-ar putea ca in realitate sa intri in contact cu o persoana foarte speciala care o sa te influenteze foarte mult in viitor.

A te curenta in vis inseamna schimbarea brusca a unei decizii sa a unei actiuni. Mai poate sa fie vorba si de un impuls major din partea cuiva care se hotaraste sa te directioneze intr-un fel sau sa iti induca o anumita stare sentimentala sau o opinie.

In cazul in care te curentezi in vis exista sansa ca in viata reala sa nu poti sa duci la bun sfarsit o activitate si sa primesti exact la timp un sprijin important din partea unui prieten sau al altcuiva.

Visul ilustreaza faptul ca poti la un moment dat sa iti schimbi perceptia realitatii datorita unei intamplari aparute din senin si care are un efect atat de mare incat o sa te faca sa privesti viata cu mai multa atentie.

In cazul in care esti intr-o casa straina si te curentezi la o priza este posibil ca in curand sa iti schimbi un plan de actiune, o sa iei o hotarare in acest sens si o sa iti muti atentia spre altceva.

maimuta electrocutata

Daca visezi ca te curentezi in propria ta casa inseamna ca o schimbare o sa se produca in legatura cu unele planuri care deja sunt in desfasurare.

Daca esti in camera de zi si te curentezi la priza s-ar putea ca in realitate sa iti descoperi talente ascunse sau capacitati noi de care nu ai profitat pana acuma. In acest caz poti sa te astepti la lucruri noi si pozitive in viata ta, o sa apara planuri si oportunitati, o sa primesti invitatii sau propuneri foarte bune de afaceri, nu o sa rezisti ispitei de a face un ban in plus.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un laborator

Visul simbolizeaza accederea pe un plan superior in domeniul financiar insa nu exclude un avans si in alte planuri ale vietii.
In acest sens, s-ar putea ca in scurt timp sa iti dezvolti o capacitate anume pe care sa o folosesti cu succes.

Daca in viata reala esti intr-o perioada destul de anosta in ceea ce priveste relatiile amoroase atunci visul in care te curentezi la priza prevesteste un salt spectaculos pe care il vei face in acest plan. Se poate ca in curand sa intalnesti persoana ideala, o sa dai dovada de un sentimentalism halucinant si cu siguranta o sa impresionezi pe cine doresti.

Visul in care te curentezi la o priza veche la care ii ies firele din perete poate sa reflecte faptul ca un subiect fierbinte din trecut o sa revina in actualitate cu atata forta incat o sa te afecteze puternic si o sa iti schimbi directia de actiune sau felul in care gandesti despre cineva.

Visul in care esti in baie si te curentezi la o priza poate sa semnifice faptul ca in scurt timp o sa scapi de anumite tare din viata ta, o sa te eliberezi definitiv de niste poveri sufletesti sau materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.