Interpretare vis in care apare un bondar

0
4941
Interpretare vis in care apare un bondar

Interpretarea viselor in care apare un bondar. Bondarul este vazut adesea ca si un profitor pentru albine, ca si un viclean care fura. Desigur daca va apare in vis, semnificatia sa este destul de simpla, totul concretinzandu-se in faptul ca fie sunteti un om viclean, care isi urmareste foarte tare interesul, fie aveti parte de multi dusmani care vor sa va fure.

In acelasi timp se poate vorbi si despre o idee, un gand macabru, sumbru care nu va da pace, va da tarcoale de ceva timp, iar asta inseamna ca fie il puneti in practica, fie il eliminati, incercand sa va limpeziti mintea.

Bondarul din vis, mai ales daca bazaie foarte tare poate fi echivalentul temerilor de proportii, de zi cu zi, ori a fricii de a nu fi furat, de a nu fi lasat in urma sau ignorat. In aceeasi ordine de idei, atunci cand visam un bondar se mai poate vorbi si despre puterea de manipulare a celui care il viseaza sau despre faptul ca va fi santajat de cineva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o sa

Unii sunt de parere ca bondarul este si simbolul lenevelii, fiind in general un semn negativ, ori poate fi interpretat asemeni unui obstacol pe care numai noi il vedem, a unei piedici sau a unui pericol care apare doar in mintea noastra, mai ales pentru faptul ca adesea ne ferim de intepaturile sale in viata de zi cu zi, insa el nici macar nu are aceasta abilitate.

Trebuie totodata, cand visam un bondar, sa avem mare grija cu cei din jur, deoarece e posibil ca multi dintre ei sa nu fie sinceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.