Interpretare vise in care apare „a ucide”

0
1716
Interpretare vise in care apare „a ucide”

Interpretarea viselor in care apare „a ucide”. Atunci cand visezi ca ucizi un om inseamna de fapt ca vei avea mult succes in afaceri iar daca visezi ca tu esti cel ucis inseamna in viata reala ca vei avea parte de multe pierderi.

De regula a ucide in vis, reprezinta realmente numai semne de bucurie, de fericire, insa daca visezi ca cineva ucide pe cineva inseamna ca vei avea parte de indignare.

Daca visezi animale ucise inseamna ca doresti sa te alaturi unei activitati neplacute, rauvoitoare. Iar daca visezi un cerb ucis inseamna ca de fapt vei avea parte de atingerea unui scop.

De regula atunci cand visezi un colonel ucis acesta simbolizeaza intriga, uneltiri impotriva ta iar daca visezi ca ucizi pe cineva cu mana inseamna ca tocmai ai intrat intr-o perioada propice.

a impusca

Daca visezi ca ai ucis pe cineva inseamna ca vei avea parte de intristare, de insatisfactii, multe framantari sufletesti iar atunci cand visezi un om ucis inseamna ca vei avea o viata indelungata.

Citește și:  Interpretare vis în care apar vite

Daca visezi ca omori o vaca inseamna ca vei avea lipsuri. Daca visezi ca tu esti ucis inseamna ca vei avea o viata lunga.

Daca visezi un lup ucis inseamna ca te asteapta un succes imediat si cand visezi un urias ucis inseamna ca reusesti sa iti depasesti prejudecatile. Daca visezi o vipera ucisa inseamna ca nu vei cadea prada ucigasilor, dusmanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.