Interpretare vis in care vezi un raid aerian deasupra orasului

0
3576
Interpretare vis in care vezi un raid aerian deasupra orasului

Interpretarea visului in care vezi un raid aerian deasupra orasului s-ar putea sa aiba de-a face cu o situatie fortata, ceva care se intampla intr-un mod fortat. O situatie de la locul de munca sau din familie sufera o interventie din partea altcuiva. Simbolizeaza mai degraba interventia nenaturala a cuiva intr-o situatie sau asupra unor lucruri.

Daca vei vedea in vis cum apar avioane de vanatoare deasupra orasului sau deasupra unor cladiri inseamna ca vei fi fortat de niste imprejurari sa iei o anumita pozitie sau sa faci ceva ce in mod normal nu ai face.

Simbolizeaza cateodata si un abuz comis asupra ta de cineva la locul de munca sau intr-un cadru mai intim. Daca in vis observi ca zboara deasupra unor cladiri mai inalte inseamna ca ti se va impune ceva la locul de munca din partea unor superiori, va trebui sa iti schimbi atitudinea sau sa renunti la un program in favoarea altui plan.

Se poate intampla ca in curand sa ti se puna in vedere ca trebuie sa demisionezi din cauza unor erori sau a unor sarcini neindeplinite. Sau, de asemenea, se poate intampla ca sa ti se ceara sa faci ceva peste programul tau obisnuit, sa ti se incredinteze sarcini suplimentare.

dupa raidul aerian

Daca in vis vei vedea ca trec pe deasupra casei tale atunci exista posibilitatea unei schimbari foarte importante in raporturile familiale, de exemplu sa ti se spuna din partea unor rude ca nu ai procedat corect in legatura cu ceva legat de o mostenire comuna, sau sa iti spuna sotia (sotul) – partenera (partnerul) – ca de acum inainte va trebui sa te conformezi unor noi planuri. In acest caz se mai poate presupune si o subordonare automata, o acceptare tacita a deciziei luate in comun.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „da” (accept)

In cazul in care vezi cum avioanele survoleaza deasupra unor parcuri atunci poti linistit sa iti anulezi orice program de concediu pentru ca vor aparea schimbari importante de planuri in viata ta si urmeaza nelinisti si ingrijorari.

Daca observi cum trec pe deasupra unui spital sau a unui azil sau orice alta cladire care are de-a face cu sanatatea atunci pot sa intervina niste evenimete care isi vor pune amprenta asupra sanatatii tale. In situatia in care observi ca lanseaza proiectile care afecteaza orasul e un semn de griji majore, ceva in mod sigur se va intampla si iti va afecta programul obisnuit pe care il aveai.

De regula avioanele mai reprezinta si vesti importante care pot aparea pe neasteptate, de regula vesti care vor avea un impact destul de mare in viata ta si uneori cu tenta negativa. Nu este exclus sa primesti in curand ceva veste sau vesti la care nu te-ai fi gandit nici in ruptul capului si care sa te anunte ceva important in asa masura incat sa iti dea peste cap orice plan.

Daca visezi asa ceva atunci este foarte posibil sa aiba de-a face cu vestile tragice, eventual vei auzi cum a decedat o ruda sau un bun prieten, poate vei fi anuntat de un eveniment care te va determina sa iti schimbi locul de munca sau domiciliul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.