Interpretare vis in care a venit apocalipsa

0
10181
Interpretare vis in care a venit apocalipsa

Interpretarea viselor in care a venit apocalipsa reflecta o schimbare profunda in fiinta ta, un nou mod de a gandi total diferit de cel de pana acum.

Daca visezi ca a venit apocalipsa este un semn ca este nevoie sa te schimbi intr-o anume privinta sau sa te schimbi total, visul este un semnal ca ceva nu mai merge asa cum ar trebui in viata ta. Daca in realitate observi semnale din partea multora ca nu mai corespunzi din anumite puncte de vedere atunci cu siguranta este momentul potrivit pentru a transforma definitiv aspectele invechite.

Visul in care iti apare apocalipsa face trimitere, simbolic vorbind, la un nou inceput in viata sau intr-un domeniu in care activezi, sugereaza faptul ca o sa fie nevoie sa renunti la aproape toate lucrurile in care credeai sau pe care te bazai foarte mult.

Visul prevesteste o schimbare fundamentala de directie, daca in viata reala te afli intr-un impas major si lipsa solutiilor devine evidenta atunci cel mai bine este sa incepi de pe acuma sa iti sortezi lucrurile si sa vezi la ce poti renunta si la ce nu caci se apropie un moment de decizie in care o sa iti schimbi paradigma vietii.

apocalipsa

Daca visezi ca a venit apocalipsa si te surprinde undeva in casa atunci in realitate s-ar putea sa fie o schimbare care te priveste pe tine si pe familia ta, o sa va mutati, o sa va renovati locuinta sau vor avea loc schimbari mult mai dramatice in ceea ce priveste stabilitatea familiei. Intr-un alt caz exista sansa sa se destrame familia insa chiar daca ar fi sa se ajunga la asa ceva ceea ce urmeaza reflecta o situatie mai buna si mai reala, o reasezare a rolurilor in casa, o schimbare a raporturilor.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva te inchide in camera sau te pedepseste pentru ceva

Visul in care a venit apocalipsa si vezi afara tot felul de cutremure si alte calamitati prevesteste o transformare brusca si in planul profesional sau social, s-ar putea ca in foarte scurt timp sa treci printr-o perioada de mari framantari si nelinisti in ceea ce priveste locul tau de munca sau cariera ta, este foarte posibil sa iti schimbi optica la 180 de grade, poate o sa renunti la tot ce ai realizat pana acuma si o sa te apuci de cu totul altceva, o meserie sau un domeniu contrar a ceea ce ai facut pana acuma.

La fel se poate spune si despre relatiile de care te bucuri in prezent si pe care le credeai durabile, s-ar putea ca in viitorul apropiat mari schimbari sa se produca si in acest plan relational sau social, e ca si cum o sa iti schimbi ori anturajul sau sfera de influenta, o sa beneficiezi de cu totul alt suport.

Daca in realitate ai relatii foarte bune si stabile in aceasta sfera atunci visul poate sa te anunte ca nu e recomandat sa iti pui toata increderea doar in anumite persoane sau intr-un loc de munca pe care tu il consideri etern, maine s-ar putea sa se schimbe brusc totul si o sa fi prins(a) pe picior gresit, mai bine diversifica-ti de pe acum cunostintele si deschide-ti orizontul de asteptare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.