Interpretare vis in care apare rece

0
673
Interpretare vis in care apare rece

Interpretarea viselor in care apare rece. Atunci cand visezi ceva ca e rece acest lucru poate sa fie exact echivalentul starilor tale de zi cu zi, felul in care simti sau iti arati sufletu fata de cei din jur.

Insa interpretarile sunt multiple, avand in vedere ca difera oarecum de la fiecare obiect la altul. In cazul in care visezi ca bei un ceai rece inseamna ca vei pierde foarte multi prieteni din cauza detasarii tale, a nevoii tale de izolare.

Daca visezi ca dai dovada de raceala intr-o obligatie care nu iti face placere sa o indeplinesti inseamna ca etsi un om foarte prietenos, iubitor, comunicativ, iti faci amici si toata lumea te place.

Daca visezi ca esti rece sau racit chiar inseamna ca vei avea probleme de sanatate, insa daca esti rece pe tot corpul, aproape inghetat visul poate sa simbolizeze chiar moarte, deoarece numai cei care nu mai sunt printre noi sunt sloi de gheata, de unde si vorba „rece ca mortul” daca visezi ca ai un picior rece inseamna ca vei avea foarte multe ganduri suparatoare, nu vei avea deloc liniste si depresiile nu iti vor mai da pace.

Citește și:  Interpretare vis in care apar cereale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.