Interpretare vis in care te-ai spovedit la preot si a doua zi toata lumea iti stie pacatele

0
730
Interpretare vis in care te-ai spovedit la preot si a doua zi toata lumea iti stie pacatele

Interpretarea viselor in care te-ai spovedit la preot si a doua zi toata lumea iti stie pacatele reflecta o neincredere sau mai bine spus suspiciune pe care o ai fata de cineva sau ceva sau secrete ce pot naste suspiciuni in randul altora.

Daca visezi asa ceva inseamna ca in realitate nu prea ai incredere intr-o activitate la care te-ai angajat voluntar, pe parcurs ti-ai dat dseama sau iti vei da seama ca nu a fost alegerea cea mai potrivita.

La fel de bine se poate interpreta ca asemenea vis prefigureaza suspiciuni din partea unor persoane privitoare la ceea ce faci tu, s-ar putea ca in realitate sa ai niste semne prin care sa afli ca cineva nu mai este de acord cu o activitate pe care o desfasori, nasti suspiciuni in randul unora sau o sa isti neincrederea unei persoane.

Daca ai o activitate sau o afacere impreuna cu alti parteneri este posibil ca la un moment dat, in curand, sa se iste niste discutii contradictorii in legatura cu aspecte ale afacerii care sunt putin cunoscute de catre ceilalti.

In acest fel o sa aiba loc o racire de relatie intre tine si parteneri cauzata de sentimente de neincredere.

ti-ai spus pacatele

In cazul in care ai secrete mari in relatia sentimentala atunci visul poate sa anunte o schimbare radicala deoarece unele secrete vor iesi cumva la suprafata, cineva le va afla si le va transmite mai departe de exemplu, iar in aceasta situatie relatia pe care o ai se va destrama din cauza neincrederii.

Citește și:  Interpretare vis în care te spovedești și îi spui preotului cele mai mari păcate

Daca nu ai momentan nicio relatie amoroasa atunci este posibil sa iti dai drumul la gura si sa spui in fata cui nu trebuie niste secrete despre o alta relatie intima a unor cunostinte comune. Si in acest caz visul este un semn ca persoanele in cauza vor afla de ceea ce ai vorbit si toate se vor sparge in capul tau la urma. Va aparea o racire intre voi si multa multa suspiciune.

Daca visezi asa ceva este posibil ca in scurt timp sa iti strici anumite relatii la locul de munca datorita suspiciunilor care exista in colectivul de colegi si care au la baza secrete ale unuia sau altuia dintre ei. In acelasi timp aceasta scena poate ilustra ca vei deveni chiar tu principalul erou a unei barfe intre colegi.

Visul in care te spovedesti si apoi afla toata lumea de pacatele tale ilustreaza posibilitatea ca in curand imaginea ta sa aiba de suferit din cauza ca ai ascuns sau vei ascunde anumite aspecte ce pot sa fie esentiale intr-o anumita situatie, o sa afectezi negativ desfasurarea unei activitati sau pozitia unei persoane din apropierea ta.

Daca visezi ca te spovedesti la preot inseamna ca o sa ai niste neplaceri iar daca visezi ca afla toata lumea este un semn ca neplacerile sau neajunsurile pe care le vei avea vor ajunge subiect de discutie si in alte cercuri, ocazie cu care personalitatea ta o sa fie colorata in felurite nuante care mai de care mai stridente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.