Interpretare vis in care apar tacamuri

0
10682
Interpretare vis in care apar tacamuri

Interpretarea viselor in care apar tacamuri. Atunci cand visezi ca ai tacamuri multe inseamna ca vei avea parte de multa bogatie in viata si vei reusi sa iti implinesti toate scopurile nu vei duce lipsa de nimic si toate iti vor merge bine mai ales in familie, vei avea parte de fertilitate, visul prevestind si o familie mare, bogata si plina de bucurii, de intelegere, armonie si sprijin reciproc.

Se mai spune ca atunci cand visezi tacamuri bune, noi, inseamna ca vei avea parte de o mare sarbatoare in familie, vei participa alaturi de cei dragi la o comuniune menita sa va aduca multa bucurie.

Daca visezi tacamuri ruginite sau indoite inseamna ca familia ta este pe cale sa se destrame sau poate ca unul dintre copii va pleca de acasa si vei regreta mult plecarea sa, chiar daca aici cazurile sunt foarte diverse, e posibil sa plece la studii in strainatate, e posibil sa plece peste hotare ca sa lucreze sau sa se casatoreasca si sa nu mai locuiti impreuna.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bucium

Regretul insa este mai mult din partea ta deoarece constinetizezi ca oricand familia se rupe chiar si din cauza unei fericiri, indiferent de cat de mult ai incerca sa intarzii timpul, el isi spune cuvantul in cele din urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.