Interpretare vis in care apare gazda

0
150
Gazda Sursa: photographgod.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare gazda. Atunci cand visezi ca tu esti gazda unor oameni inseamna ca ai o situatie materiala foarte buna, ori in curand vei reusi sa te stabilizezi din punct de vedere financiar, vei aduna mai multi bani si chiar vei reusi sa faci cateva economii.

Gazda Sursa: photographgod.blogspot.com
Gazda
Sursa: photographgod.blogspot.com

In cazul in care visezi ca tu esti in vizita la cineva si gazda te trateaza cu caldura, este bucuroasa ca ai sosit in casa ei, inseamna ca o cunostinta apropiata sau poate chiar cineva din familie iti ofera mereu ajutorul sau, este alaturi de tine indiferent ce ai face, iti da dovada de amicitie si de iubire, iti ofera multa afectiune.

Atunci cand visezi ca tu esti gazda unui grup foarte mare de oameni inseamna ca e trebuie sa ai grija deoarece e posibil sa vina un mare necaz peste tine, ti se intampla o nenorocire. Daca visezi in schimb ca un grup mare de oameni este gazda ta si te intampina cu neutralitate sau pur si simplu nici nu te observa inseamna ca nimeni nu va fi in stare sa iti observe calitatile, nimei nu te lauda pentru realizarile tale si nimeni nu te vede ca si pe cineva special, esti pur si simplu o umbra in viata altora. In cazul in care visezi ca esti primit de un grup mare de oameni ca si gazda si ei sunt entuziasti de prezenta ta inseamna ca vei reusi sa te faci observat si apreciat, cei din jur te lauda in sfarsit si te simti bine cu realizarile tale curente.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apare un frizer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.