Interpretare vis in care vezi OZN-uri sau zbori cu unul

0
5129
Interpretare vis in care vezi OZN-uri sau zbori cu unul

Interpretarea viselor in care vezi OZN-uri sau zbori cu unul se refera in primul rand la tendinte spirituale mai avansate sau la nevoia de a reveni cu picioarele pe pamant.

Daca visezi ca vezi OZN-uri zburand pe deasupra ta inseamna ca in viata reala nutresti sa ai o elevare maxima in plan spiritual, vrei sa te ridici cu mult peste conditia ta actuala si s-ar putea ca in curand sa te apuci serios de studiat acest plan al existentei. Se poate chiar sa primesti un ajutor nesperat din partea cuiva care iti va deveni in timp o adevarata calauza pe taramul spiritualitatii autentice.

In cazul in care visezi mai multe OZN-uri zburand pe deasupra apoi coborand inspre tine poate sa ilustreze in realitate apropierea ta de anumite faze sau stadii, poate sa reflecte faptul ca incet incet o sa inchei un ciclu important al planului spiritual si o sa treci la urmatoarea faza, acest lucru presupunand ca in scurt timp o sa iti apara si calea pe care trebuie sa o urmezi in mod voluntar.

Daca in vis vezi ca OZN-urile se departeaza de tine atunci in realitate se poate spune ca o sa te departezi de o cale autentica in plan spiritual, o sa intervina ceva influente care o sa aiba rolul de a te incurca in gandire, o sa pierzi timpul cu erezii si cu greu o sa mai poti reveni apoi la calea initiala.

nava zburatoare

Visul in care zbori realmente cu un OZN ilustreaza in realitate faptul ca te departezi de o gandire logica si pragmatica, o sa pierzi contactul cu realitatea de zi cu zi si s-ar putea sa ai mari neajunsuri din aceasta pricina.

Citește și:  Interpretare vis in care este o epidemie la nivel international

Totodata, asemenea scena este un semn ca anumite lucruri iti scapa de sub control si o sa ai pagube importante, visul este un semn care te anunta ca trebuie neaparat sa iti vezi de problemele tale curente si sa nu mai pierzi timpul visand la stele.

Daca visezi ca zbori cu un OZN si te departezi de Pamant cu repeziciune este un semnal ca anumite legaturi sau relatii pe care le ai s-ar putea destrama din cauza ta, mai bine spus nu sesizezi pericolul unei despartiri sau a unei destramari de relatie din cauza ca nu ai capacitatea de a intelege persoana langa care esti, nu iti dai interesul sau pur si simplu faceti parte din lumi diferite.

Aceasta ipostaza se poate sa fie valabila cam la orice plan al vietii tale, daca de exemplu visezi asa ceva atunci s-ar putea ca sa iti pierzi serviciul, poate relatiile tale cu colegii se vor raci treptat si nu o sa mai beneficiezi de suportul lor.

Daca visezi ca zbori cu un OZN si te uiti de deasupra la orasul tau inseamna ca in realitate o sa fie putin mai complicat, o sa treci printr-o perioada mai dificila din punct de vedere social in primul rand, e ca si cum te-ai rupe de un anturaj sau colectiv, pierzi contactul cu lumea obisnuita, nu mai reactionezi la fel ca si inainte, se poate spune ca o sa te insingurezi treptat pana o sa te izolezi total de un anumit cerc de prieteni sau de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.