Interpretare vis in care te razbuni pe cineva

0
509
Interpretare vis in care te razbuni pe cineva

Interpretarea viselor in care te razbuni pe cineva se refera la sitatii deloc convenabile in care o sa te afli in curand. Daca visezi ca te razbuni pe o persoana anume inseamna ca in realitate o sa ai incurcaturi cu afacerile, se poate ca investitiile sa nu fie dintre cele mai inspirate si sa te dezamageasca, urmeaza zile triste in care o sa incerci sa cauti o rezolvare fara prea mare succes.

Visul in care te razbuni simbolizeaza in acelasi timp si o slabiciune pe care o sa o ai in scurt timp, cineva o sa iti descopere punctele slabe si este posibil sa intri intr-o incurcatura.

Visul in care te razbuni pe un prieten reflecta o cearta pe care s-ar putea sa o ai cu persoana respectiva si din care o sa iesi putin cam sifonat(a), visul ilustreaza sentimente confuze de inferioritate pe care le ai si o dorinta absurda de a te imbodobi cu calitati pe care nu le ai in realitate.

Daca visezi ca te razbuni pe o persoana in varsta atunci s-ar putea ca in viata reala sa te indispuna intelepciunea cuiva, sa te puna intr-o situatie jenanta. Visul in aceasta ipostaza reflecta faptul ca in realitate nu o sa reusesti sa rezolvi o problema personala cu ajutorul gandirii logice si a vorbelor blanzi, o sa ai un temperament mai vulcanic ceea ce s-ar putea sa iti terfeleasca putin imaginea intr-o situatie.

Daca visezi ca te razbuni pe partenerul(a) de viata semnifica faptul ca in realitate o sa iti reproseze anumite lucruri perechea ta conjugala sau, in cazul in care nu esti casatorit(a), partenerul(a) de dragoste o sa incerce sa te traga la raspundere pentru o atitudine sau niste vorbe nepotrivite pe care o sa le spui.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva se razbuna pe tine

te razbuni

Daca visezi ca te razbuni pe un copil este un semn de incurcaturi in relatiile pe care le ai cu cei apropiati, se poate intampla sa nu acorzi destula atentie aspectelor marunte dintr-o activitate sau dintr-o relatie. Se mai spune ca asemenea scena prevesteste intrigi si barfe, s-ar putea sa ai si ghinioane mici in cazul in care te pregatesti sa urmezi un plan sau o actiune in vederea castigarii unor avantaje.

Visul in care te razbuni pe parintii tai semnifica faptul ca in realitate o sa ai mari probleme cu recunoasterea unor fapte pe care le-ai facut, nu o sa fi capabil(a) sa iti asumi niste pozitii sau niste fapte care au degenerat in ceva neasteptat, cineva o sa incerce sa te acuze in aceasta privinta.

Daca visezi ca te razbuni pe cineva mai reflecta si instabilitate emotionala, probabil in realitate nu ai prea mare incredere in persoanele de langa tine, in special in cele care fac parte din cercul tau foarte intim, este posibil ca firea ta hipersensibila sa te induca in eroare si sa acuzi pe nedrept niste persoane nevinovate.

Daca visezi asa ceva este posibil ca in scurt timp sa rupi o relatie la care tineai foarte mult. Visul in aceasta ipostaza iti atrage atentia asupra faptului ca o sa ai foarte mult de pierdut in viitor daca nu o sa accepti pe fiecare asa cum este, fara sa mai incerci sa-i transformi pe altii dupa chipul si asemanarea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.