Interpretare vis in care esti in pat si se urca pe tine scorpioni

0
2546

Interpretarea viselor in care esti in pat si se urca pe tine scorpioni are legatura cu deziluzii majore si situatii delicate in care persoane rauvoitoare te pot dezamagi profund. Daca visezi ca stai pe un pat curat si nou in care se urca si scorpioni atunci este posibil sa ai intrigi intr-o relatie abia inchegata cu cineva de sex opus, s-ar putea ca cineva sa doreasca sa te desparta de persoana iubita.

Scorpionii mai simbolizeaza si tradarea asa ca nu ar fi de mirare sa te trezesti inselat de prietena ta – prietenul tau. Visul in care sezi pe un pat murdar si se urca pe tine scorpioni arata ca in viata reala poti sa te astepti la aparitia unei boli sau daca esti intr-o relatie poti sa iti auzi vorbe urate din partea perechii tale.

In orice situatie te vei afla in viata reala, daca visezi o asemenea scena inseamna o mare posibilitate ca ceva sa nu iasa cum trebuie. Daca, de exemplu, te afli intr-un pat si dormi, aparitia scorpionilor prevesteste o intalnire cu cineva care iti va produce neplacere, poate sa insemne si ca un hot iti va vizita casa.

Nu este necesar neaparat sa fie o persoana necunoscuta care intra pe furis sa te fure, ci la fel de bine poate sa fie un prieten sau o cunostinta de-a ta care atunci cand nu esti atent iti sustrage ceva din locuinta.

scorpion

Daca visezi ca stai pe un pat mare si impodobit cu fel de fel de ornamente iar scorpionii misuna pe langa tine este un semn ca averea iti este pusa in primejdie. In acelasi timp si in aceleasi circumstante mai poate sa simbolizeze si o tentativa din partea cuiva apropiat de a-ti distruge casnicia.

Citește și:  Interpretare vis in care joci biliard cu prietenii

In cazul in care vezi ca se urca pe tine scorpioni inseamna ca in viata reala chiar vei avea parte de asemenea evenimente neplacute sau macar sa asisti la tentative certe de asemenea factura.

Daca in vis te odihnesti pe un pat de fier, sau de metal in general, inseamna ca esti foarte nelinistit in legatura cu munca ta, cu serviciul sau cu afacerea pe care o ai. Daca vezi scorpioni in aceasta ipostaza atunci asteapta-te la munci grele iar daca se urca pe tine scorpioni poti sa te astepti la o concediere.

In cazul in care visezi ca stai intr-un pat matrimonial si scorpionii se urca pe tine e un semn ca in viata reala vei trece printr-o deziluzie mare in relatia ta stabila. Daca esti casatorit(a) si visezi asa ceva atunci inseamna ca ai o mare problema in casnicie, s-ar putea ca perechea ta sa te insele.

Patul mai poate reprezenta si un simbol al conectarii la dimensiunea astrala a vietii, legatura dintre psihicul uman si cosmos, sincronicitati astrale ce se vor reflecta si in planul material in care vietuiesti in fiecare zi. Daca se priveste din aceasta perspectiva atunci s-ar putea ca in viata reala sa inceapa o perioada de reafirmare sexuala pentru tine, sa ai relatii foarte pasionale si zbuciumate care pot ramane niste amintiri placute sau se pot transforma in dusmanii pe viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.