Interpretare vis in care iti rupi mana sau un picior

0
12299
Interpretare vis in care iti rupi mana sau un picior

Interpretarea visului in care iti rupi un picior sau o mana are legatura cu situatii in care ai greutati mari in a rezolva ceva anume, are legatura cu lipsa modalitatilor sau ideilor pentru realizarea unui obiectiv sau a unei afaceri. Are si o conotatie spirituala in unele cazuri, ilustrand in mod plastic pierderea temporara unui talent, a unui har care nu mai poate fi recuperat degraba.

Poate sa fie vorba  de o calitate speciala de a construi ceva anume manual, poate sa reflecte o lipsa de comunicare sau exprimare, ori poate se ilustreze pierderea perceptiei sau neputinta de a te raporta la un reper real, la un sistem conceptual corect in viata atunci cand visezi ca iti este rupi un picior.

glezna rupta

Dintr-o alta perspectiva ilustreaza actiuni reprobabile din partea unor persoane care se reflecta negativ asupra vietii tale, care te impiedica sa te manifesti normal sau conform cu cerintele unei imprejurari. Visul poate sa fie si un semn de oprelisti din partea unor persoane neprietenoase, ca si cum ti s-ar pune piedici la initierea unei actiuni profitabile sau de alta natura.

Visul este un semn de dezamagire fata de o actiune prestata cu ajutorul mainilor sau a picioarelor, depinde de conjunctura, s-ar  putea sa fie si un semn de vulnerabilitate in fata unor evenimente sau imprejurari in care cineva are neaparata nevoie de tine.

Intr-un mod mai particular, acest vis in care iti rupi o mana sau un picior poate sugera si faptul ca nu ai momentan luciditatea de a coordona un  proiect ori o anumita afacere, sau in cazul piciorului rupt poate sa fie un semn ca esti limitat(a) si  incapabil(a), fara mijloacele necesare de a finaliza un lucru sau un proiect care sa te multumeasca pe deplin.

Citește și:  Interpretare vis in care incerci sa cari o geanta dar este prea grea

Daca visezi ca iti rupi mana dreapta poate sa fie vorba de o lipsa de concentrare la locul de munca ori serviciul tau, cu indeletniciri ce necesita  precizie, activitati sau actiuni organizate, programate in prealabil.

Daca visezi ca iti rupi mana stanga atunci s-ar putea sa fie vorba de o amanare o unor idei ce au legatura cu arta sau gandirea abstracta, denota lipsa armoniei in ceea ce faci, un dezechilibru temporar ce o sa te nelinisteasca putin.

mana rupta in bandaj alb

In cazul in care visezi ca iti rupi piciorul drept s-ar putea sa ilustreze lipsa temporara de a te organiza conform unor programe impuse de dinainte, arata dificultatea de a te focaliza pe un obiectiv destul important si necesar ce are legatura cu cariera ta.

In cazul in care visezi ca iti rupi piciorul tau stang este posibil ca sa nu poti invata si pune in practica niste informatii sau date, e un semn ca ai dificultati in a dezvolta mental niste schite sau etape intr-un proiect sau activitate.

In unele traditii sau interpretari se spune ca daca visezi ca iti rupi maini sau picioare reprezinta unele castiguri sau profituri, o sa te ridici in plan profesional, este posibil sa iti cresti veniturile la un moment dat. Daca visezi asemenea scene nu ar fi de mirare sa ti se indeplineasca anumite dorinte care pana acum nu au putut sa fie atinse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.