Interpretare vis in care pici la testul psihologic

0
360
Interpretare vis in care pici la testul psihologic

Interpretarea viselor in care pici la testul psihologic se poate referi in realitate la lectii de viata sau la faptul ca nu esti multumit(a) de capacitatile tale psihice, ai indoieli mari in capacitatea ta de a intelege evenimente sau situatii.

Daca visezi ca pici la testul psihologic atunci este un pas inainte deoarece incepi sa intelegi ca ai lipsuri inca la anumite capitole ce privesc cunostintele sau abilitatile tale, este un inceput bun pentru a te pune la invatat serios sau la munca educativa.

Visul in care pici la un test psihologic pentru carnetul de sofer s-ar putea sa reprezinte un esec in ceea ce priveste nazuinta ta pe mai departe, esti intr-un moment mai dificil in care inca nu pricepi clar in ce directie sa o apuci, are de-a face cu directia ta in viata, aspiratiile pe care le ai, planurile de viitor.

Visul in aceasta ipostaza exprima nehotararea pe care o ai sau faptul ca inca nu te-ai decis in mod clar ce sa faci, nu ai o perspectiva clara in fata, inca bajbai si nu stii exact ce vrei sa muncesti, ce vrei sa profesezi, nu esti decis(a), nu ai instrumentele necesare pentru a te dezvolta intr-o directie anume, intr-un domeniu de activitate, nu cunosti inca metoda prin care sa iti asiguri macar un succes minim.

test psihologic

Daca visezi ca pici la testul psihologic intr-o alta meserie, adica dai un test de natura psihologica pentru a te incadra pe un post undeva, atunci s-ar putea sa nu fii inca pregatit(a) inca pentru astfel de indeletniciri, depinde ce trasaturi sau caracteristici de baza iti sugereaza meseria respectiva in vis, in functie de acestea visul iti transmite preocuparile pe care o sa le ai in viitor.

Citește și:  Interpretare vis în care auzi despre o consultație medicală

Daca visezi ca pici testul psihologic pentru un post de pilot de avion atunci inca nu esti pregatit(a) sa iti iei viata in propriile maini, nu poti sa accepti niste riscuri suplimentare, iti este frica de aspectele necunoscute pe care nu le poti controla, o sa ai dificultati sa te adaptezi la un alt mediu de trai sau intr-o alta meserie ori intr-un alt colectiv de munca.

Visul in care pici la testul psihologic poate sa exprime in alte situatii si o lipsa de incredere in ceea ce faci, chiar daca practici ceva, sau iti propui un plan, o faci mai mult in virtutea unor obisnuinte sau obligatii, nu ai convingerea ca ceea ce faci este absolut necesar sau este neaparat in interesul tau si numai al tau, iti lipseste de multe ori acea flacara, sau scanteie a dinamismului si optimismului in munca sau in altceva.

Visul in care pici la examenul psihologic poate sa reflecte in realitate lipsa unei motivatii reale pentru o cauza, probabil de multe ori nu ai vectorul de forta conferit de o motivatie puternica, iti lipseste o asemenea “stiinta” a dinamismului bioenergetic.

Daca visezi ca dai un test psihologic si nu reusesti atunci este posibil ca in viata reala poate sa semnifice o mare frustrare pentru lipsa de performanta pe care o ai in materiile care iti solicita foarte mult creierul si inteligenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.