Interpretare vis in care este plin de politie si jandarmi

1
5959
Interpretare vis in care este plin de politie si jandarmi

Interpretarea viselor in care este plin de politie si jandarmi face referire la posibile reglari de conturi cu cineva, aranjamente sau rezolvarea unor probleme.

Daca visezi ca este plin pe strada de politie si jandarmi atunci este posibil ca in realitate sa simbolizeze niste momente mai dificile si tensionate, poate chiar a ilustreze in avans o situatie in care chiar s-ar putea sa ai de-a face cu asemenea institutii, un examen mai greu pentru care nu esti pregatit(a) si iti este teama de “penalizare”, intelegere cu o persoana care ar putea sa “rezolve” intr-un fel o situatie de-a ta, stadiu la care ai ajuns si este nevoie sa iti pui la punct toata viata, nevoia de a urma reguli noi si conduite.

Visul in care este plin de politie si jandarmi reflecta si eventuale actiuni mai putin prietenoase din partea unor dusmani, prieteni prefacuti, o sa nimeresti probabil intr-o situatie mai tensionata si o sa fie nevoie sa iti stapanesti temperamentul, incurcaturi minore, discutii contradictorii in care tii neaparat sa iti dovedesti punctul de vedere, responsabilitati, promisiuni care trebuie tinute, relatii bune cu ceilalti.

Daca visezi ca este plin de politie si jandarmi atunci s-ar putea ca in scurt timp sa te lovesti de un sistem de control sau de regulile stricte impuse de cineva intr-o afacere sau la locul de munca, atitudine destul de aspra din partea cuiva, controleaza-ti apucaturile, o anumita latura a activitatii tale pare sa scape de sub control si nu ar strica sa te ingrijesti mai mult pentru ceea ce faci sau spui.

Citește și:  Interpretare vis in care iti faci un tatuaj sau mai multe tatuaje

grup de politisti

Visul in care este plin de politie si jandarmi prefigureaza sau ilustreaza in termeni generali si relatii sociale mai ample si un trend cresator in ceea ce priveste relatiile pe care le vei dezvolta in curand, ar mai putea sa simbolizeze si o protectie de care vei beneficia intr-o anumita conjunctura, o sa intri pe o cale dreapta, pericolul de a aluneca pe o cale imorala, sustinere din partea prietenilor sau o sustinere intr-un cadru oficial, o sa te ridici in cadrul unei activitati sau firme.

Daca visezi ca este plin de politie si jandarmi este posibil ca in realitate sa te lovesti de legile naturale care guverneaza societatea sau in mod particular sa incalci fara sa vrei niste regulamente impuse de altcineva, in acelasi timp se poate spune ca exista sansa sa iti incalci propriile “regulamente” sau principii dupa care te ghidezi intr-o afacere sau in viata, presiune de la superiorii tai datorita unor intarzieri in munca, o presiune relativa din partea altor persoane care asteapta ceva de la tine, ingrijorare pe care o ai, ganduri care te framanta privitoare la afacerile pe care le ai, relatii ce s-ar putea deteriora daca nu iei masurile potrivite.

Visul in care este plin de politie si jandarmi poate sa ilustreze la un moment dat si apogeul unui eveniment sau mai bine spus momentele de redresare a unei situatii complicate, lucrurile au ajuns la un stadiu la care nu mai pot continua in forma actuala, este nevoie de o schimbare urgenta, schimbari mari in preajma ta sau care te privesc si pe tine.

1 COMENTARIU

  1. Ce înseamnă când visezi că sunt inbracat in mascat și trec pe langa colegii mei și ei la fel îmbrăcați , având o punga cu bani mărunți in mana?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.