Interpretare vis in care este un incediu mare si esti evacuat din locuinta

0
348
Interpretare vis in care este un incediu mare si esti evacuat din locuinta

Interpretarea viselor in care este un incediu mare si esti evacuat din locuinta reflecta in mare parte un pericol iminent, o mare schimbare te asteapta, o sa iti schimbi locul de munca sau statutul tau va suferi transformari.

Daca visezi ca este un incendiu acasa la tine si esti evacuat din locuinta atunci s-ar putea ca in realitate sa treci prin momente cu adevarat incendiare in relatia sau casnicia ta, daca flacarile sunt mari atunci discutii mari vor avea loc.

Faptul ca esti evacuat(a) din locuinta sugereaza posibilitatea ca vor urma probleme cu stabilitatea si cu banii, ceva o sa se intample si o sa fi nevoit(a) sa schimbi total tactica de lucru, griji si nemultumire te vor cuprinde.

Visul in care locuinta ta este cuprinsa de flacari mai poate sa fie si un semn pozitiv atata timp cat nu te afecteaza, nu te arde, este posibil sa ai o ascensiune in planul carierei, focul este un semn pozitiv si revolutionar, reflecta schimbarea si avansul in orice, transformarea pozitiva.

Casa simbolizeaza familia, stabilitatea, afacerile si intelegerea cu ceilalti, semnifica faptul ca esti stabil(a), ai un punct de sprijin. Toate la un loc insa denatureaza mai mult sau mai putin intelesul original si dau in final o interpretare usor diferita.

evacuat din locuinta in urma unui incendiu

Din aceasta perspectiva, un incendiu la casa ta poate sa simbolizeze o transformare de substanta a afacerilor tale, probabil o sa parcurgi o perioada de instabilitate in plan financiar, nu o sa-ti mearga asa cum ai calculat la inceput, o sa iti schimbi domeniul de lucru sau locatia.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-o biblioteca plina cu panze de paianjen

Daca esti evacuat din casa ta atunci se poate ca un pericol totusi sa fie in preajma ta, schimbarile care sunt pe cale sa se produca te vor afecta destul de pregnant.

Visul in care iti vezi casa cuprinsa de un incendiu iar tu esti evacuat(a) denota graba, sugereaza iesirea de urgenta dintr-o situatie care te afecteaza direct sau este pe cale sa iti afecteze statutul.

Din aceasta perspectiva s-ar putea spune ca viata ta intima este in pericol de a fi dezvaluita, casa mai simbolizand si viata particulara, afacerile personale, gandurile intime. Daca visezi asemenea scena atunci s-ar putea ca in curand sa existe pericolul ca anumite secrete pe care doresti cu tot dinadinsul sa le pastrezi necunoscute sa iasa la iveala si, in acest caz, sa duca la o adevarata furtuna in familie sau in cercul de apropiati.

Daca in realitate simti ca anumite lucruri delicate sunt pe cale sa iasa la suprafata  atunci visul este un semn de mare tulburare, o sa trebuiasca sa dai explicatii multe si deranjante.

In alte ipostaze visul in care casa iti este cuprinsa de flacari si esti evacuat(a) ilustreaza ca anumite activitati o sa o ia razna, o sa iti scape de sub control, unele actiuni pe care le-ai gandit sa dea anumite rezultate se vor compromite si o sa rezulte cu totul altceva, scena simbolizeaza calculele gresite pe care le-ai facut si pentru care o sa platesti pana la urma sau cel putin o sa trebuiasca sa dai niste explicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.