Interpretare vis în care începi o relație

0
1376

Există persoane care au o teamă firească de a nu-și pierde persoana iubită. Asta le produce gânduri negative, care au un efect asupra stării psihice. Teama de a pierde pe cineva poate duce la vise de despărțire de persoana iubită. Se spune că visele sunt opera subconștientului și că evocă cele mai ascunse temeri ale oamenilor.

Despărțirea din vis are de cele mai multe ori o semnificație pozitivă; ea nu duce la o despărțire în viața reală. Visul prezice că relația va fi armonioasă, bazată pe încredere.

Plânsul sau tristețea din vis arată abordarea unor evenimente vesele în viața reală. Emoțiile puternice din vis, înseamnă fidelitatea celor două persoane în realitate. Pauza din relație sau despărțirea temporară, reprezintă faptul că viața este monotonă, dar în scurt timp se va schimba în bine.

Adesea, visele în care începem o relație sunt o reflecție a dorințelor noastre interioare sau a anxietăților legate de intimitate și conexiune. Ele pot sugera nevoia de apropiere, acceptare sau chiar teama de respingere în lumea reală. Poate că ai întâlnit recent pe cineva care ți-a captat atenția sau, invers, poate că simți lipsa unei conexiuni în viața ta.

relatie

În plus, un astfel de vis poate simboliza o nouă etapă în viața ta, nu neapărat legată de dragoste. Poate indica o nouă oportunitate, un nou început sau chiar o schimbare majoră în ceea ce privește viziunea ta asupra lumii și a celor din jur.

Dacă începi o relație în vis, poate fi semn bun sau rău, în funcție de detalii. Pentru a interpreta visul corect, este bine să-ți amintești cât mai multe aspecte din vis, despre relație.

Dacă visezi o relație cu un prieten apropiat, înseamnă că în viața reală vei avea parte de o ceartă cu rudele.

Dacă visezi că începi o relație cu un străin, trebuie să fii pregătit în viața reală să faci față unor probleme.

Dacă vizezi că începi o relație nepotrivită, că ai o amantă, arată că vei avea parte de ceartă și gelozie din partea persoanei iubite.

Citește și:  Descendent in Rac

Dacă visezi că ai o relație cu iubitul actual, atunci în viața reală relația va fi armonioasă, veți trăi o viață lungă împreună.

Visul în care ai o relație cu un bărbat, pe care îl cunoști și în realitate, dar care nu te iubește, simbolizează pierderea unor oportunități. Dacă relația din vis este cu un străin, arată nemulțumiri emoționale, lipsa iubirii sau a dragoste în viața reală.

Dacă ai terminat o relație brusc, înseamnă că vei avea succes pe plan personal. Experiențele de acest gen din vis, simbolizează și succesul la muncă, o posibilă promovare.

Actul iubirii într-o relație în vis, arată sentimente confuze în legătură cu viața personală. De obicei un astfel de vis arată că relația nu este chiar armonioasă și că vor apărea certuri în viitor.

Un vis în care începi o relație de afaceri strânsă, poate prezice eșecul sau boala. Acest vis te poate avertiza să fii mai atent la oamenii de afaceri, care îți pot crea probleme.

Dacă începi o relație proastă cu cineva, înseamnă că acela este un om dezamăgitor, al certurilor și trădării. Dacă relația este bună, vei avea parte de o bătrânețe sănătoasă și prosperă. De regulă, interpretarea relațiilor din vis se face ținând seama de principiul inversării. De pildă, admirația partenerei în relație, înseamnă ceartă cu aceasta în realitate sau chiar divorț (dacă în vis era vorba despre o relație de căsătorie).

Dacă rupi relația cu cineva, vei avea parte de dezamăgire, vei fi discutat, defăimat sau calomniat.

Dacă visezi că ai parte de o relație de conflict, înseamnă că poți avea conflicte reale și în viața reală. Este destul de normal ca situațiile conflictuale din viața reală să fie reflectate prin vise. Uneori, visele sunt despre relații în care auzi doar vocea unei persoane, fără să o vezi. În acest caz este recomandat să fii atent la voce, să îți amintești cum era sau ce spunea. De regulă, vocea poate avertiza asupra unui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.