Interpretare vis in care te logodesti

0
6377
Interpretare vis in care te logodesti

Interpretarea viselor in care te logodesti se refera la cazuri in care te temi de situatii in care o sa ramai pe cont propriu intr-o afacere sau in alt domeniu.

Visul in care te logodesti simbolizeaza un sentiment de anxietate pe care o sa il ai in curand datorita refuzului cuiva de a se alatura tie intr-o activitate sau intr-o relatie.

Visul in aceasta ipostaza simolizeaza angajamentul fata de cineva sau fata de ceva, mai bine spus dorinta de a te angaja la o treaba alaturi de o persoana apropiata sau cu care ai ceva in comun.

Daca visezi ca te logodesti atunci este foarte posibil ca in curand sa nu poti obtine confirmarea intr-o activitate comuna, probabil nu o sa te accepte intr-o echipa de lucru.

Totodata ipostaza reflecta un sentiment de retragere in singuratate in cazul in care esti deja intr-o relatie sentimentala cu cineva.

Visul in care te logodesti semnifica in unele situatii si probleme destul de aspre in plan financiar mai ales daca lucrezi intr-un parteneriat, se poate spune ca o sa ai niste nerealizari in urma unor activitati pe care le faci de foarte mult timp.

te logodesti

Daca in realitate ai facut investitii majore si te astepti sa scoti rezultate notabile in perioada urmatoare atunci visul este un semn ca va avea loc o ruptura, sau ma bine spus un dezacord cu vreun partener de afaceri.

Visul in care te logodesti mai are si alte interpretari, de exemplu se spune ca in anumite situatii urmeaza o perioada foarte benefica din punct de vedere financiar sau sentimental. Visul in aceasta ipostaza semnifica faptul ca in viata reala o sa gasesti partenerul(a) potrivit(a) pentru o relatie de afaceri sau amoroasa.

Citește și:  Interpretare vis in care dai cu piciorul in lucrurile din jurul tau

Daca in momentul de fata esti singur(a) atunci s-ar putea ca in foarte scurt timp sa intalnesti o persoana pe placul tau sau, in alta circumstanta este posibil sa faci un angajament foarte strans cu un colaborator in vederea unor avantaje materiale.

Daca visezi ca te logodesti cu cineva pe care il(o) cunosti si ai multa lume in preajma ta atunci s-ar putea ca in viata reala sa treci printr-o perioada foarte buna din toate punctele de vedere, aceasta scena fericita te anunta ca orice iti vei propune are sanse mari de a se realiza, daca ai intarzieri in planuri atunci stai linistit(a) ca totul isi va reveni.

Visul in care te logodesti si remarci langa tine o persoana necunoscuta semnifica in multe situatii o stare de neliniste si deznadejde, s-ar putea sa ai o dezamagire sau pierdere in curand, este la fel de posibil ca cineva sa iti refuze serviciile sau sa iti impiedice o activitate de pe urma careia castigi bani.

Daca visezi ca te logodesti atunci s-ar putea ca in curand sa simti nevoia de intimitate sau nevoia de a te confesa cuiva, daca te apasa multe griji atunci se poate ca in realitate sa cauti si sa gasesti o persoana care sa te asculte si sa te inteleaga cu adevarat.

In unele cazuri asemenea scena mai poate sa prevesteasca si o companie placuta pe o perioada scurta insa plina de intensitate si momente de fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.