Interpretare vis în care vezi ceva alb

0
225

Albul în vis simbolizează viața, bucuria, puritatea gândirii, deci un astfel de vis este de bun augur. Se spune că atunci când visezi ceva alb, este semn de liniște, pace, protecție spirituală.

Visele în care apare ceva alb este semn de schimbare pozitivă în viață. De exemplu strugurii albi sunt un simbol al inocenței. Dacă visezi vin alb este semn de distracție și divertisment. O cămașă albă semnifică vești bune și bucurie.

Aninalele albe, care apar în vise, au un sens pozitiv de cele mai multe ori. Un iepure alb prezice o dragoste adevărată.

Dacă visezi un șobolan alb, care mușcă, este semn că nu trebuie să-ți împărtășești planurile cu străinii. Acest vis arată că nu trebuie să ai încredere în oameni, chiar dacă ei sunt drăguți la prima vedere. În realitate, ei pot fi dușmani vicleni, care să te prindă în cursă. Dacă visezi un șobolan alb, care este mort, este semn că dușmanii îți vor pregăti ceva neplăcut, care te va scoate din zona ta de confort și îți va provoca tristețe și nervozitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare kitsch

Interpretare vis în care vezi ceva alb:

  • Visul în care vezi ceva alb, care îți atrage atenția, este semn de puritate, dezvoltare spirituală.
  • Visul în care vezi un lucru alb, semnifică prezența divină și sfințenia.
  • Un animal alb în vis simbolizează un aspect spiritual al vieții visătorului.

În general, albul în vis are o interpretare pozitivă. În cazul hainelor albe însă, se spune că albul prezice durerea, boala și moartea. Dacă este o pânză albă în vis poate fi un semn de pierdere și necaz.

Albul în amestec cu alte nuanțe de culori, în vis, poate simboliza succesul care apare după rezolvarea multor probleme. Albul este asociat și cu iarna, cu frigul, cu gheața și zăpada, respectiv cu natura moartă. În vise, albul este în mod frecvent un simbol al vieții spirituale și purității gândirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.