Interpretare vis in care apare un adversar

0
208
Interpretare vis in care apare un adversar

Interpretarea viselor in care apare un adversar. Daca in vis iti apare un adversar ori mai multi, traditia romaneasca spune ca vei avea succes in afaceri, asta daca ai o afacere deschisa, ori se poate aplica si la locul de munca, sau chiar si la scoala, fiind vorba de competitie, de spirit de intrecere, pentru care nu va trebui sa va faceti griji, deoarece veti iesi primul.

Adversarul insa, reprezinta si un conflict interior in subconstientul nostru, poate ca incercam sa ne reprimam o parte urata din comportament si ar trebui sa o lasam sa iasa la iveala fara sa ne mai luptam in zadar, deoarece la urma urmei toti oamenii au si ceva negativ, insa invata sa traiasca cu acea parte, ori sa o tempereze cu timpul.

In acelasi timp adversarul din vis mai inseamna si ca trebuie sa feresti de un anume atac la adresa ta, e posibil ca cineva sa iti vrea raul sa te vorbeasca de rauu deoarece ai ajuns mult prea bun, esti pe o pozitie superioara.

oponent

De regula cei care sunt foarte instariti sau au o functie de conducere atrag foarte multi dusmani, motiv pentru care trebuie sa aiba grija cu toata lumea si sa se poarte cu manusi si in plus sa fie cu ochii in patru tot timpul.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un marinar

Se mai spune si ca daca visezi ca invingi un adversar acesta reprezinta faptul ca vei pierde o suma de bani, deoarece nu esti tocmai stabil pe picioarele tale si nu stii cum sa umpanesto totul iar daca esti invins de un adversar, de un dusman, inseamna ca vei reusi sa ai mai multa incredere in propriile forte si in cele din urma acest lucru iti va aduce si succes pe plan profesional.

Adversarul din vis mai poate sugera si faptul ca o persoana de sex opus are o simpatie mare pentru tine insa nu vrea sa ti-o arate sau mai poate insemna si faptul ca trebuie sa fii mai atent la oamenii cu care interactionezi deoarece e posibil ca exact cei pe care ii consideri prieteni sa iti fie dusmani de temut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.