Interpretare vis în care ești pe o corabie care se scufundă

0
2151
Interpretare vis in care esti pe o corabie care se scufunda

Interpretarea viselor în care ești pe o corabie care se scufundă reflectă în linii mari situații pe care în realitate nu le poți controla sau nu ești în stare să le rezolvi corespunzător.

Dacă visezi că ești pe o corabie mare care începe să se scufunde atunci înseamnă că în realitate vei avea probleme mari, te așteaptă dificultăți într-un plan al vieții.

Se spune că visul se referă în special la problemele sentimentale pe care nu ești în stare să le controlezi, se revarsă în tine un ocean de gânduri și de sentimente cărora nu o să le mai poți face față. Într-o asemenea scenă, visul face aluzie la o posibilă veste de la cineva care o să te umple de amărăciune, este posibil ca în scurt timp să auzi vești îngrijorătoare despre unele persoane la care ții foarte mult sau vești despre afacerea în care ești implicat(ă).

Dacă visezi că ești pe o mare agitată și te scufunzi cu corabia este un semn că în realitate s-ar putea să cedezi în fața unor greutăți materiale și să te „scufunzi” la propriu, este posibil ca unele necazuri mici din plan financiar să te dezechilibreze atât de tare încât să pierzi controlul bugetului tău sau al familiei tale.

În unele cazuri, un asemenea vis simbolizează teama că cineva apropiat să nu te părăsească, semnifică o stare de tensiune datorată gândurilor și neliniștii că persoana iubită te va părăsi definitiv. Dacă în realitate ai o asemenea incertitudine atunci este posibil să observi în curând o anumită răcire a relației amoroase pentru care nu o să găsești o explicație logică la început, dar în orice caz te va afecta foarte mult.

Dacă în realitate nu ai o asemenea relație atunci este posibil să pierzi o persoană de încredere precum un prieten apropiat sau pe cineva din familie pe care te bazai foarte tare.

nava care se scufunda

Dacă visezi că ești pe o corabie de mici dimensiuni și te scufunzi în mare atunci s-ar putea ca în realitate să pierzi bani din pariuri pe care o să le faci în curând total neinspirat(ă), o să-ți pară rău de faptul că nu ți-ai putut stăpâni orgoliul și pofta de câștiguri ușoare.

Citește și:  Interpretare vis în care pictezi pe o pânză

Dacă în vis corabia este veche și subredă atunci în realitate s-ar putea să ai probleme de imagine, este nevoie să-ți renovezi fațada personală deoarece nu mai corespunzi din multe puncte de vedere cu status quo-ul prezentului.

Totodată, visul simbolizează și precaritatea simțurilor tale vis-a-vis de lumea în care trăiești, instinctele ți s-au înmuiat și o să dai greș în curând cu anumite persoane pe care o să le alegi să-ți fie alături într-o afacere personală. Dacă visezi așa ceva este un semn că este nevoie de mai multă atenție cu cine te pornești la drum în viață.

Un aspect important de notat este faptul că un vis cu o corabie care se scufundă nu trebuie neapărat să fie negativ. Chiar dacă corabia se scufundă, acest lucru poate simboliza faptul că ești pe cale să lași la o parte anumite aspecte sau probleme din viața ta care nu îți mai sunt de folos.

Acest proces de „scufundare” poate fi văzut ca un proces de curățire sau de eliberare. Acest lucru este într-o oarecare măsură similar cu visele în care apare o corabie, dar aceasta este întreagă și plutitoare. Așa cum discutăm în acest articol despre interpretarea viselor cu corabii, acestea pot reprezenta călătorii, tranzitii sau chiar evoluții ale sinelui.

Visul în care navighezi pe o corabie nouă și frumos împodobită dar care se scufundă face aluzie la faptul că nu o să-ți plasezi bine niște investiții, averea ta nu este pe mâini bune, s-ar putea ca în scurt timp să asisți la un dezastru financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.