Interpretare vis in care esti pe o corabie care se scufunda

0
2111
Interpretare vis in care esti pe o corabie care se scufunda

Interpretarea viselor in care esti pe o corabie care se scufunda reflecta in linii mari situatii pe care in realitate nu le poti controla sau nu esti in stare sa le rezolvi corespunzator.

Daca visezi ca esti pe o corabie mare care incepe sa se scufunde atunci inseamna ca in realitate o sa ai probleme mari, te asteapta dificultati intr-un plan al vietii.

Se spune ca visul se refera in special la problemele sentimentale pe care nu esti in stare sa le controlezi, se revarsa in tine un ocean de ganduri si de sentimente carora nu o sa le mai poti face fata. Intr-o asemenea scena visul face aluzie la o posibila veste de la cineva care o sa te umple de amaraciune, este posbil ca in scurt timp sa auzi vesti ingrijoratoare despre unele persoane la care tii foarte mult sau vesti despre afacerea in care esti implicat(a).

Daca visezi ca esti pe o mare agitata si te scufunzi cu corabia este un semn ca in realitate s-ar putea sa cedezi in fata unor greutati materiale si sa te “scufunzi” la propriu, este posibil ca unele necazuri mici din plan financiar sa te dezechilibreze atat de tare incat sa pierzi controlul bugetului tau sau al familiei tale.

In unele cazuri asemenea vis simbolizeaza teama ca cineva apropiat sa nu te paraseasca, semnifica o stare de tensiune datorata gandurilor si nelinistii ca persoana iubita te va parasi definitiv. Daca in relitate ai o asemenea incertitudine atunci este posibil sa observi in curand o anume racire a relatiei amoroase pentru care nu o sa gasesti o explicatie logica la inceput, dar in orice caz te va afecta foarte mult.

Citește și:  Interpretare vis in care faci scufundari

nava care se scufunda

Daca in realitate nu ai o asemenea relatie atunci este posibil sa pierzi o persoana de incredere precum un prieten apropiat sau pe cineva din familie pe care te bazai foarte tare.

Daca visezi ca esti pe o corabie de mici dimensiuni si te scufunzi in mare atunci s-ar putea ca in realitate sa pierzi bani din pariuri pe care o sa le faci in curand total neinspirat(a), o sa iti para rau de faptul ca nu ti-ai putut stapani orgoliul si pofta de castiguri usoare.

Daca in vis corabia este veche si subreda atunci in realitate s-ar putea ca sa ai probleme de imagine, este nevoie sa iti renovezi fatada personala deoarece nu mai corespunzi din multe puncte de vedere cu status quo – ul prezentului.

Totodata visul simbolizeaza si precaritatea simturilor tale vis a vis de lumea in care traiesti, instinctele ti s-au inmuiat si o sa dai gres in curand cu anumite persoane pe care o sa le alegi sa iti fie alaturi intr-o afacere personala. Daca visezi asa ceva este un semn ca este nevoie de mai multa atentie cu cine te pornesti la drum in viata.

Visul in care navighezi pe o corabie noua si frumos impodobita dar care se scufunda face aluzie la faptul ca nu o sa iti plasezi bine niste investitii, averea ta nu este pe maini bune, s-ar putea ca in scurt timp sa asisti la un dezastru financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.