Interpretare vis in care apare un om pudic

0
215
Interpretare vis in care apare un om pudic

Interpretarea viselor in care apare un om pudic se refera de cele mai multe ori la faptul ca ai de ascuns ceva. Desigur interpretarea visului se face de cele mai multe ori din punct de vedere psihologic, tinand seama de faptul ca pudoarea se traduce ca si rusine din viata reala.

Daca visezi ca esti pudic in fata oamenilor cunoscuti inseamna ca nu te deschizi fata de prieteni, tii totul pentru tine, nu vrei sa arati lumii ce simti si nici ce gandesti, motiv pentru care oamenii ori n-au nici o parere fata de tine, ori pur si simplu nu te baga in seama pentru ca te considera ursuz.

Daca visezi ca est pudic in fata unei persoane de sex opus inseamna ca vei avea parte de momente intime cu cineva pe care iubesti insa acest vis mai arata si ca esti o fire mai antisociala si mai timida fata de persoanele de sex opus si din acest motiv vei fi oarecum singur, mai ales daca nu stii sa actionezi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un postament

Atunci cand visezi ca esti pudic fata de o persoana mai invarsta inseamna ca te temi de cineva mai matur, ori poate sa fie vorba de respectul pe care il porti acelei persoane.

Tot aici mai putem vorbi si despre faptul ca de regula tinzi sa nu calci cuvantul celor mai mari ca tine chiar daca acestia mai si gresesc uneori, preferi sa mergi dupa ei decat sa le arati tu drumul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.