Interpretare vis in care iti faci un acvariu cu pesti

0
966
Interpretare vis in care iti faci un acvariu cu pesti

Interpretarea viselor in care iti faci un acvariu cu pesti reflecta in general dorinte si emotii pe care le ai in secret si te gadesti sa le pui in practica.

Daca visezi ca iti faci un acvariu inseamna ca nu prea esti multumit(a) de felul in care decurge viata ta sau unele planuri nu sunt tocmai cum ti-ai dori.

Daca visezi ca iti construiesti un acvariu este un semn ca sentimentele tale ascunse s-ar putea sa dea pe afara daca nu esti atent(a), denota faptul ca trebuie sa acorzi mai multa atentie aspectelor intime si sa gasesti o cale rezonabila pentru a le pune in realitate.

acvariu cu pesti

Daca visezi ca iti faci un acvariu mare cu pesti simbolizeaza dorinte nerealizabile, pofte mari ce au legatura cu banii sau alte placeri ce au sanse mici sa se realizeze.

Daca visezi ca iti faci un acvariu mare in care iti pui pesti colorati reflecta in mare parte dorintele sexuale neimplinite sau sentimente foarte pasionale fata de cineva anume. In acest caz se poate spune ca nu ai curajul sa dai frau liber anumitor fantezii pe care le ai fata de cineva, sau, la fel de bine s-ar putea sa nutresti ganduri fata de cineva care nu iti impartaseste iubirea.

Daca visezi ca iti faci un acvariu si pui pesti mari in el se poate ca in viata reala sa te temi foarte mult de dusmanii tai, exista persoane de care esti constient(a) ca iti pot face mult rau si incerci din rasputeri sa le ai la distanta de tine.

Citește și:  Interpretare vis in care esti James Bond sau un agent secret

Intr-o alta ordine de idei aceasta scena reflecta o anumita doza de nesiguranta pe care o ai la locul de munca, in afaceri sau in orice alt domeniu. La urma urmei poate sa fie vorba si de nesiguranta propriei persoane in general, nu esti sigur(a) pe ceea ce faci sau spui, nu ai o directie stabilita si precisa care sa te coordoneze intr-o anumita afacere sau cale, bajbai deocamdata si speri ca in viitorul apropiat o sa dea norocul pur si simplu peste tine.

Daca in viata reala ai o activitate foarte incarcata si te solicita mult din toate punctele de vedere atunci visul acesta este un semn ca trebuie sa o lasi mai moale, ai nevoie de odihna si reculegere. Poate sa fie vorba si de o relatie care iti solicita prea mult psihicul, in cazul in care traiesti alaturi de cineva care te cicaleste mereu atunci nici nu este de mirare.

pestisor in acvariu

Daca visezi ca iti faci un acvariu obisnuit in care sunt pesti mici, este un semn ca in curand o sa dai la o parte grijile marunte care te framanta si o sa incerci sa te concentrezi pe lucruri mult mai importante.

De asemenea, daca in realitate ai impresia ca stagnezi intr-o activitate visul semnifica certitudinea ca intr-adevar s-ar putea ca in unele aspecte munca ta sa aiba nevoie de o noua relansare, s-ar putea sa te plafonezi la un nivel. Visul in aceasta ipostaza poate surprinde toate sferele de activitate pe care le ai sau sentimentele care lancezesc si trebuie revigorate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.