Interpretare vis in care esti in padure si tai copaci

0
1866
Interpretare vis in care esti in padure si tai copaci

Interpretarea viselor in care esti in padure si tai copaci se refera in linii mari la probleme in relatiile cu oamenii, reflecta discutii si subiecte contradictorii care pot sa te pagubeasca.

Daca visezi ca esti intr-o padure si tai copaci semnifica faptul ca in viata reala o sa ai ghinioane si stari de depresie legate de neimplinirea unor proiecte sau a unor relatii. In general asemenea vis simbolizeaza planuri puse la cale si neterminate din cauza unor persoane cu care nu te mai poti intelege, nu mai poti colabora din cauza disputelor iscate pe o tema sau alta.

In alta ordine de idei visul semnifica faptul ca in curand o sa te lipseasca cineva de ajutorul mult asteptat, nu o sa mai beneficiezi de sprijinul cuiva important sau o sa iti risipesti norocul in actiuni care nu o sa aiba finalitatea asteptata.

Visul in care iti apar copaci mari si inverziti poate sa faca referire si la impliniri mari, simbolizeaza o etapa de maturitate din viata ta, reflecta un stadiu la care te afli la un moment dat si care te poate propulsa spre o noua cale in viata. Daca ii tai este un semn de slabiciune si de delasare, visul prevesteste necazuri pe care o sa le ai in situatii avantajoase.

De exemplu, se poate sa iti bati joc de o oportunitate de a te ridica in fata semenilor tai intr-un domeniu profesional, este ca si cum ai rata ocazia sa avansezi la locul de munca sau pe scara ierarhica intr-o firma sau institutie.

taiere de copaci

La fel de bine s-ar putea intampla ca in scurt timp sa iti strici relatiile cu un partener de afaceri exact in clipa cand ai mai mare nevoie de el, o sa dai curs unor discutii neroditoare care mai mult rau o sa aduca decat sa lamureasca aspectele neclare legate de vreo afacere sau o intelegere.

Citește și:  Interpretare vis in care te pierzi in padure si nu mai poti iesi din aceasta

Visul in care esti intr-o padure si tai copaci mai poate sa aiba legatura si cu o boala pe care nu esti in stare sa o elimini din cauza neglijentei, se poate ca in curand sa nu asculti de sfaturile unui doctor si sa te pandeasca o afectiune destul de suparatoare.

Daca visezi ca esti intr-o padure si tai copaci la intamplare fara un motiv anume semnifica faptul ca in scurt timp o sa ai o perioada cam ciudata fara un obiectiv bine stabilit si o sa faci dezastru in jurul tau, o sa iti jignesti prietenii sau cunostintele, o sa te delasi la locul de muca si nu o sa fii o persoana in care cineva sa isi puna prea mare incredere.

In aceasta ipostaza este de asteptat ca sa ai o instabilitate emotionala cauzata de unele ruperi de relatii la care ai tinut foarte mult si pur si simplu sa nu te mai intereseze nimic, o sa faci totul anapoda si nu o sa dai nicio explicatie celor dragi.

Visul in care esti intr-o padure si tai copaci s-ar putea sa semnifice si sperante pierdute, reflecta deznadejde maxima si deruta, s-ar putea ca in curand sa suferi niste pierderi care sa te dezechilibreze serios si sa te scoata de pe linie o bucata buna de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.