Interpretare vis in care pierzi trenul din gara

0
20354
Interpretare vis in care pierzi trenul din gara

Interpretarea viselor in care pierzi trenul din gara se refera in principal la ratarea unor impliniri materiale, se refera in general la posibilitati de a schimba ceva major in viata ta insa o sa pierzi sansa.

Daca visezi ca pierzi trenul din gara inseamna ca in viata reala o sa treci razant pe langa niste ocazii de a-ti imbunatatii situatia materiala, o sa dai cu piciorul unor prilejuri nemaipomenite de a cunoaste persoane ce te pot sustine in mod real in intreprinderile pe care le ai in plan personal sau de alta natura.

Daca visezi ca pierzi trenul din gara semnifica faptul ca o sa iti pierzi rabdarea in legatura cu niste planuri pe care le coci de foarta multa vreme, nu mai poti sa astepti pe cineva sa se hotarasca si o sa te decizi sa iei niste hotarari de unul singur ceea ce ar putea sa duca la niste pierderi.

Visul este un semn ca in ultima vreme te-ai bazat foarte mult pe sustinerea si ajutorul cuiva insa acum nu mai poti sa faci lucrul acesta, persoana la care apelai de obicei nu o sa mai fie disponibila sau dispusa sa te sustina in continuare.

Daca visezi ca pierzi trenul din gara inseamna in viata reala astepti de foarta multa vreme semnarea unor contracte sau intelegeri, astepti vesti importante de la mare distanta si nu mai apar, visul semnifica o dezamagire in privinta unor parteneri din alt oras sau din alta tara care nu mai au motive sa claboreze cu tine.

tren pierdut

Daca visezi ca pierzi trenul din gara mai reflecta in alte situatii si pierderea rabdarii, nu mai ai stare sa iti vezi implinite anumite idealuri insa visul este un semn ca astepti degeaba caci nu este scris sa se intample nici de data aceasta ceea ce iti doresti, cel mai probabil se va intampla in viitor asa ca mai ai de asteptat ceva vreme.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in tren sau autobuz si la control nu gasesti biletul

Visul in care pierzi trenul din gara inseamna pe de alta parte si faptul ca nu esti pregatit(a) in momentul de fata sa iei decizi de unul singur – una singura – si nici experienta nu te ajuta prea mult, daca te afli in fata unei situatii in care este nevoie sa dovedesti maturitate si consecventa atunci cu siguranta nu esti la locul si la momentul potrivit.

De asemenea, visul te anunta ca nu o sa poti profita de o situatie conjuncturala favorabila oricat ai incerca, mai bine te multumesti cu ceea ce ai in momentul actual.

In acelasi timp aceasta scena poate sa insemne in plan sentimental si faptul ca nu o sa iti para rau in final, o sa vezi ca persoana dupa care tanjesti nici macar nu se uita la tine, nu reprezinti mare lucru pentru ea.

Visul in care te pregatesti de drum cu trenul dar il pierzi reprezinta in realitate ti-ai facut sperante prea mari, ireale in raport cu realitatea, nu te bazezi pe fapte concrete si care au menirea sa iti confere stabilitatea necesara.

Daca visezi ca trenul porneste cu greu din statie dar totusi il pierzi este un semn ca in viata reala nu o te desprinzi cu usurinta de o stare anterioara, nu poti sa inaintezi sau sa evoluezi din pricina unor sechele pe care inca le porti in inima ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.