Interpretare vis in care apare un catarg

0
315
Interpretare vis in care apare un catarg

Interpretarea viselor in care apare un catarg. Atunci cand visezi un catarg inseamna ca vei pasi mandru in viata, fara dificultati. In cazul in care visezi ca un semn negru, de doliu, sta atarnat pe un catarg inseamna ca vei avea parte de o perioada mai putin frumoasa in viata ta, e posibil sa ai multe necazuri si dificultati in viata sentimentala.

Se mai spune ca atunci cand visezi un catarg inseamna si ca vrei sa inaintezi in viata, sa fii apreciat mai mult, sa avansezi la locul de munca, vei avea si un succes mare insa in viitorul mai indepartat, chiar daca ti-e frica sa pornesti, totusi ai pe cineva care te sustine si te protejeaza.

Totodata un catarg inseamna si ca vrei sa iesi in fata, sa fii evidentiat. Un catarg rupt in vis reprezinta faptul ca imaginea ta, reputatia, faima iti este in pericol de a fi patata, unii oameni te vorbesc de rau si vor sa te defaimeze.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un atelier

Atunci cand visezi ca te uiti la mai multe catarge de vapoare inseamna si ca e posibil sa pleci intr-o calatorie frumoasa, in care vei cunoaste oameni noi si de compania carora te vei bucura foarte tare ori poate vei achizitiona noi imobile, poate fi vorba de o casa, poate fi vorba de un teren ori de o inchiriere a unui spatiu.

Catargul din vis mai poate simboliza si visele noastre, sperantele pe care dorim sa le realizam candva chiar daca ele par a fi foarte indepartate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.