Interpretare vis in care apare un glont

0
1444
Interpretare vis in care apare un glont

Interpretarea viselor in care apare un glont. Atunci cand visezi ca esti ranit de un glont inseamna ca vei comite o eroare capitala, e posibil sa nu mai poti indrepta nimic, in aparenta, dar nu trebuie sa iti faci griji deoarece totul se va rezolva, mai greu dar se va rezolva.

In cazul in care visezi ca cineva iti scoate un glont dintr-o rana inseamna ca ti se ofera sansa sa te revansezi pentru ceva foarte grav pe care l-ai infaptuit in trecut, acum ai ocazia sa iti indrepti greselile.

Insa pe de alta parte mai poate insemna si faptul ca ai fost lipsit de initiativa buna in trecut iar acum e posibil sa trebuiasca sa suporti consecintele propriilor greseli cauza te de un temperament slab.

Atunci cand visezi ca ai un glont in arma sau esti pe cale de a impusca cu arma, inseamna ca esti avertizat asupra faptului ca trebuie sa incerci sa fii mai precaut, avand in vedere ca se poate sa ai probleme din cauza pripelii, a grabei pe care o ai constant in tine. Esti astfel atentionat ca risti sa dai gres in ceva anume daca calculezi toate variantele posibile de finalizare a ceea ce ai inceput.

Citește și:  Interpretare vis in care apare alifie

Atunci cand visezi un glont acesta poate sa arate si un necaz care va da peste tine si pe care nu ai cum sa il impiedici.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „pusca”, „a impusca”, „tinta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.