Interpretare vis in care apare un contabil

0
622
Interpretare vis in care apare un contabil

Interpretarea viselor in care apare un contabil. Atunci cand visezi ca tu esti contabil inseamna ca esti obiectiv in fata anumitor situatii, la fel si in cazul in care apare pur si simplu un contabil, inseaman ca esti o fire calculata si nu-ti place sa implici sentimentele in chestiunile serioase.

Asta inseamna de fapt ca ar trebui sa incerci sa urmaresti mai atent factorii si circumstantele care apar in domeniul de activitate pe care il ai, deoarece unii incearca sa te insele. In cazul in care visezi un contabil cinstit inseamna ca vei avea mari sanse de reusita in incheierea unei situatii, a unei afaceri foarte importanta, poate finalizezi un proiect de la locul de munca, ceea ce iti va produce o mare satisfactie.

Un contabil care nu este cinstit si iti apare in vis inseamna ca trebuie sa incerci sa eviti cat mai mult situatiile incalcite, care te supun la mult stres, in primul rand pentru ca nu ai timp de ele si in al doilea pentru ca e posibil sa nu te descurci, sa nu faci fata.

Atunci cand visezi ca platetsi un conatbil inseamna ca in viitorul apropiat va trebui sa iei decizii foarte importante in familie iar un contabil care iti verifica actele in vis inseamna ca vei comite o eroare la locul de munca, pentru care vei fin sanctionat, astfel ca acest contabil care te verifica poate sa fie chiar seful tau.

contabil

Daca visezi ca stai de vorba cu un contabil inseamna ca exista intrigi multe printre apropiati, e posibil ca acestia sa nu te suporte si nici sa se suporte intre ei, ceea ce inseamna ca va trebui te retragi din unele relatii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un croitor

Atunci cand o femeie viseaza ca este contabil inseamna ca in realitate nu va fi implinita din punct de vedere amoros, e posibil sa se casatoreasca cu un om care nu-i va aduce fericire, chiar daca acesta ii va oferi tot ce are nevoie din punct de vedere financiar. Din pacate in viata nu doar banii conteaza si nici doar dragostea, ideal este sa avem cate putin din toate. Atunci cand visezi ca esti contabil inseamna ca te poti adapta la orice mediu, esti o persoana maleabila si te integrezi foarte repede in orice grup.

Contabilul din vis mai poate sugera si faptul ca esti mereu obiectiv in viata, indiferent cat de personala ar fi o problema, judeci totul din prisma tuturor incercand sa fii si empatic si corect. Ai calitatea de a te da mereu cu un pas inapoi si sa vezi totul dinafara situatiei, pentru a lua cea mai buna decizie.

In alta ordine de idei, atunci cand visezi un contabil se mai spune si ca vrei sa stii clar ce se va intampla cu tine, cu viata ta, vrei sa vezi pe ce drum o ia locul de munca, daca te poti increde in el, ai nevoie de siguranta, mai ales pentru ca iti faci griji pentru situatia ta financiara.

Tot aici, poate sa apara si o situatie neprevazuta, avand in vedere ca s-ar putea sa trebuiasca sa cheltuiesti niste bani, pe care nu ii aveai in vedere, va trebui sa investesti in unele lucruri care nu-ti aduc nici o certitudine si doar te supui riscurilor exterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.