Interpretare vis in care copilul tau plange si nu se mai opreste din plans

0
9814
Interpretare vis in care copilul tau plange si nu se mai opreste din plans

Interpretarea viselor in care copilul tau plange si nu se mai opreste din plans se refera la propria personalitate sau la propriile actiuni, copilul in vis simbolizand in multe cazuri copilul din fiecare.

Daca visezi ca iti plange copilul si nu se mai opreste inseamna ca ai o problema peste care nu poti sa treci, ceva nu iti da pace, nu poti sa depasesti un impediment.

Copilul tau in vis poate sa fie rezultatul propriilor actiuni, roadele muncii tale, un rezultat al unor activitati sau idei. In acesta situatie visul atrage atentia asupra faptului ca ceva poate nu faci bine, atentia ta trebuie sa se concentreze pe ceea ce faci.

Daca iti visezi copilul plangand non-stop poate sa sugereze si faptul ca tu nu primesti toata atentia de care ai nevoie, esti neglijat(a) si acest lucru te doare.

In alte cazuri copilul plangand in vis semnifica urgente majore pe care o sa trebuiasca sa le rezolvi in timp util, anumite probleme chiar “striga” dupa tine cerandu-ti sa le bagi in seama.

Daca in vis copilul tau nu se mai opreste din plans orice ai face cu el poate sa duca la ideea a nu o sa reusesti sa rezolvi confortabil o problema spinoasa, oricat o sa te lupti tot o sa ramana un dram de nedumerire si neimplinire.

bebe care plange

Daca in viata reala ai afaceri care dau semne de instabilitate si lipsuri visul semnifica faptul ca oricat de mult o sa te straduiesti sa le remediezi tot o sa ramana aspecte care o sa te nemultumeasca.

Citește și:  Interpretare vis in care esti anuntat ca ai un copil din flori

Visul in care copilul tau nu se mai opreste din plans reflecta neimpacarea interioara vis a vis cu anumite situatii din relatia amoroasa, in cazul in care te simti nebagat in seama de iubita ta – iubitul tau – visul demonstreaza exact acest lucru, orgoliul propriu plange din cauza indiferentei partenerei – partenerului.

In alte circumstante asemenea vis care prezinta un copil mic abia nascut care plange incontinuu anunta necazuri mari in casa si in afaceri, ghinioane de tot felul si obstacole dificile.

In alte cazuri se mai spune ca a-ti vedea copilul mic plangad anunta o situatie jenanta in care o sa te afli, o sa patesti o rusine din partea celor apropiati.

Copilul mai marisor daca il visezi plangand se pare ca are de-a face mai mult cu latura materiala a vietii, exprima o neputinta de-a ta de a pune in practica o afacere sau o treaba care are legatura cu banii, te simti abandonat(a) si nu stii exact ce sa faci.

Daca visezi ca iti plange copilul atunci exista posibilitatea ca in realitate cineva sa doreasca sa ajunga la inima ta, mai ales pentru o fata a visa asa ceva este un semn ca o persoana care o simpatizeaza foarte mult face incercari disperate pentru a gasi o cale catre inima ei.

Mai ales in traditia occidentala visul in care apare un copil, sau copilul tau are semnificatii benefice, reflecta fericire si bunastare, asadar visandu-l plangand ar putea sa reflecte griji referitoare la aceste aspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.