Interpretare vis in care calatoresti cu un autobuz gol

0
946
Interpretare vis in care calatoresti cu un autobuz gol

Interpretarea viselor in care calatoresti cu un autobuz gol reflecta in linii mari dezorintare in viata sau pe o perioada limitata, denota nehotarare in actiune si mici esecuri.

Daca visezi ca esti intr-un autobuz gol care stationeaza este un semn ca treci printr-o perioada destul de confuza in ceea ce priveste actiunile tale, nu esti hotarat(a) inca in ce directie sa o apuci sau ce masuri sa iei pentru a reveni pe linia de plutire.

Visul in care calatoresti cu un autobuz gol simbolizeaza in mare masura lipsa solutiei si lipsa sprijinului din partea colegilor sau a unui grup alaturi de care lucrezi la un moment dat, visul ilustreaza faptul ca astepti o coordonare din partea cuiva, te astepti ca cineva sa vina si sa iti spuna ce ai de facut.

Daca visezi o asemenea scena nu prevesteste nimic pozitiv, mai degraba reflecta o stare de stagnare si asta in cel mai fericit caz. Totodata scena arata faptul ca duci o lipsa totala de alternative la unele probleme cu care te confrunti in prezent sau te vei confrunta in viitorul apropiat. Este de asteptat ca unele aspecte neplacute sa se acutizeze si sa capete o forma mai dramatica insa vor trece. Cert este ca o perioada totul iti va merge pe dos fara posibilitatea de a indrepta ceva cu sau fara ajutorul altora.

singur in autobuz

Visul simbolizeaza neangajamentul in forma lui extinsa si generala, e ca si cum nu ai viziunea necesara pentru a te apuca de ceva concret, iti lipseste curajul si determinarea.

Daca visezi ca mergi cu un autobuz gol este un semn ca in curand cineva o sa iti dea de inteles ca nu mai poate sa te sustina, o sa trebuiasca sa te pui singur(a) pe picioare, o sa fie nevoie eventual sa iti duci singur(a) afacerea pe care o ai sau un anumit proiect. Visul in aceasta ipostaza presupune foarte multe posibilitati pe care nu o sa le fructifici din diverse motive mai mult sau mai putin intemeiate.

Citește și:  Interpretare vis in care alergi dupa un autobuz

Daca visezi ca faci o calatorie cu un autobuz gol prevesteste de asemenea si o diminuare considerabila a veniturilor tale, daca ai un loc de munca undeva atunci s-ar putea sa iti diminuezi activitatea, sa castigi mai putin.

In acelasi timp visul semnifica faptul ca o sa ramai fara un prieten apropiat sau fara un colaborator, se spune ca a visa asa ceva denota insingurare si abandon exact atunci cand ai mai mare nevoie de cineva. Nu ar fi de mirare ca in momentul in care te hotarasti sa pui in aplicare vreun plan cu ajutorul cuiva sa iti intoarca spatele in mod neasteptat, sau la fel de bine s-ar putea ca persoana respectiva sa pateasca ceva neprevazut sau sa fie angrenata in alta activitate importanta. Intr-o asemenea situatie o sa ramai fara sprijin si o sa trebuiasca sa te descurci singur(a) sau chiar exista posibilitatea sa esuezi in ceea ce iti propui.

Autobuzul in vis semnifica alipirea de cineva, de o multime, urmarea unui scop comun, asadar visandu-te in autobuzul gol ilustreaza faptul ca o sa fi nevoit(a) sa iti gasesti singur(a) metoda de exprimare sau calea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.