Interpretare vis in care esti in tren sau autobuz si acesta nu mai poate opri

0
1049
Interpretare vis in care esti in tren sau autobuz si acesta nu mai poate opri

Interpretarea viselor in care esti in tren sau autobuz si acesta nu mai poate opri reflecta in general situatii in care o sa te implici fara posibilitatea de a ceda sau renunta.

Daca visezi ca esti intr-un tren care nu se mai poate opri din diverse motive atunci inseamna ca in realitate o sa te implici pana peste cap intr-o activitate profesionala care iti va manca tot timpul si toate resursele.

Visul reflecta o ipostaza nu prea convenabila in care desi ai vrea nu mai poti sa lasi de-o parte un loc de munca sau un plan sau proiect personal. Este ca si cum ti-ai dedica toata viata unui scop iar pe urma cand o sa doresti sa faci si altceva o sa realizezi ca pur si simplu nu ma poti din cauza lipsei timpului si a banilor sau a altor mijloace.

Daca mergi cu trenul si nu se mai poate opri inseamna ca in scurt timp o sa nimeresti intr-o postura deloc de invidiat, o sa vrei sa iesi dintr-un parteneriat care nu te ma satisface, esti legat de niste angajamente scrise, niste contracte semnate pe mai multi ani vor face imposibila orice tentativa de-a ta de a te elibera de niste sarcini si angajamente asumate.

un tren care nu se mai opreste

Visul in care calatoresti cu un tren care nu se mai poate opri semnifica intr-o alta ordine de idei si o posibila calatorie la capatul careia o sa te angajezi intr-o afacere sau activitate care o sa iti marcheze viata mult timp de acum incolo.

Dincolo de ateptarile tale, s-ar putea ca persoanele pe care le vei intalni cu ocazia unei vizite in locuri mai indepartate sa iti marcheze viata de acum incolo vrand nevrand.

Citește și:  Interpretare vis in care alergi dupa un autobuz

Daca mergi cu un tren care nu se mai opreste si ai un sentiment de panica si neliniste atunci este posibil ca in viata reala sa realizezi ca te-ai bagat intr-o afacere periculoasa alaturi de o persoana dubioasa sau pe care o vei descoperi pe parcurs ca nu iti este credincioasa.

Aceasta ipostaza ilusteaza frica de a ramane alaturi de o persoana care nu doar ca nu te respecta insa s-ar putea sa iti produca mari pagube de imagine sau materiale. Daca visezi asa ceva este bine sa ai mare grija alaturi de cine te pornesti la drum sau ce relatii amoroase inchei deoarece visul te avertizeaza ca s-ar putea sa iti para extrem de rau.

Daca visezi ca mergi cu un autobuz care nu se mai poate opri inseamna ca o sa urmeze o perioada mai trista pentru tine din punct de vedere material, o sa ai lipsuri si griji carora nu o sa stii cum sa le pui capat, nu o sa gasesti solutia pentru a te scoate din incurcaturi.

Visul in aceasta ipostaza prevesteste mari neplaceri si pierderi fianciare. Totodata, asemenea scena mai reflecta si lipsa unui job satisfacator, este un semn ca s-ar putea sa ai probleme interminabile la serviciu. Daca esti intr-o asemenea situatie in realitate atunci visul este un semnal ca trebuie sa te pregatesti pentru ce este mai rau deoarece s-ar putea ca sa iti pierzi si actualul loc de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.