Interpretare vis in care scrii o scrisoare sau un biletel

0
3036
Interpretare vis in care scrii o scrisoare sau un biletel

Interpretarea viselor in care scrii o scrisoare sau un biletel se refera in general la evenimente trecute pe care doresti sa le rezolvi, inseamna ameliorarea unor situatii sau relatii cu prieteni, colegi sau alte personaje apropiate.

Daca visezi ca scrii o scrisoare sau un biletel de iubire este un semn ca in viata reala ai speranta de a intari o relatie cu o persoana de sex opus. Daca in trecut ai gresit cuiva sau ai contribuit la stricarea legaturii amoroase cu cineva atunci visul te anunta ca in scurt timp o sa depui eforturi cu scopul intaririi acelei relatii.

Este posibil sa apelezi pe cineva pentru a-i propune o impacare sau pastrarea in bune conditii a idilei. Visul in care scrii o scrisoare sau un biletel mai poate sa reflecte si nevoia de a contacta persoane pe care nu le-ai vazut de foarte mult timp sau o decizie brusca de a te vedea cu cineva anume din trecutul tau.

Daca in vis scrii randuri pe care nu le poti descifra este posibil ca in viata reala sa ai dificultati in pornirea unei activitati sau a unei munci profesionale sau de alta natura. Inseamna ca nu ai inca siguranta reusitei tale si nu ai stabilit inca modul prin care iti vei duce la indeplinire un plan.

Uneori ori a visa o scrisoare sau un biletel reprezinta un raspuns bun la o problema, vesti bune de afaceri si castiguri neasteptate, faptul ca tu esti cel(cea) care scrie scrisoarea poate exprima astfel sansa ca sa contactezi pe cineva in ideea unei asocieri profitabile. Nu ar fi de mirare ca in urmatoarele zile sa iti vina ideea de a face o propunere cuiva din anturajul tau sau unei rude in legatura cu niste castiguri.

Citește și:  Interpretare vis in care bei peste masura si nu mai stii ce faci

a scrie un biletel

Visul cuprinde si explicatii mai largi in cazul in care scrii anumite litere majuscule, acest lucru simbolizand anumite persoane sau lucruri care ar putea incepe cu acea litera. Spre exemplu, daca visezi ca scrii litera “A” s-ar putea ca in viata reala sa ai de-a face cu o persoana a carei nume incepe cu aceasta litera, ori vrei sa transmiti ceva important unei astfel de persoane. La fel se aplica si in cazul celorlalte litere.

Daca scrii in vis de mai multe ori aceeasi litera este un semn ca evenimentul este cu atat mai important pentru tine, are o semnificatie mai profunda sau necesita mai multa atentie din partea ta.

A visa ca scrii o scrisoare sau un biletel cuiva poate insemna in ultima instanta si un motiv de bucurie pe care il vei produce cuiva apropiat, probabil in zilele ce urmeaza o sa faci o vizita cuiva drag si impreuna veti depana amintiri placute. La fel de bine se poate sa inviti pe cineva la o cafea sau la o discutie plina de lucruri interesante.

De asemenea, visul in care scrii ceva pe o coala de alta culoare decat cea alba poate sa fie un semn de bucurii mici de ordin sufletesc, denota sentimente puternice daca hartia este cu rosie sau in cazul in care hartia este veche atunci este posibil ca sa ai o bucurie impreuna cu cineva de pe urma unor mosteniri de familie. Nu este exclusa nici posibilitatea de a imparti ceva bunuri comune impreuna cu un bun prieten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.