Interpretare vis in care daruiesti flori cuiva

0
3470
Interpretare vis in care daruiesti flori cuiva

Interpretarea viselor in care daruiesti flori cuiva se refera la bucurii si vesti bune pe care le vei face altora sau, intr-o alta conjunctura, este posibil ca sa treci prin momente placute alaturi de persoane interesante.

Daca visezi ca daruiesti cuiva flori este un semn ca in viata reala te gandesti sa faci o surpriza unei persoane de se opus, s-ar putea sa nutresti sentimente puternice fata de cineva.

De asemenea, a visa asa ceva mai simbolizeaza si posibilitatea de a primi o veste de la distanta in legatura cu un castig material, poate sa fie vorba de o mostenire de la o ruda din departare, poate sa fie un profit in urma unei afaceri mai vechi sau ar putea sa fie o veste care te anunta ca esti vazut foarte bine in ochii cuiva important.

Visul in care dai un buchet de flori simbolizeaza pace si intelegere cu o persoana, daca in realitate esti in dispute cu cineva atunci visul te anunta ca starea conflictuala se va termina, va urma o perioada de liniste si buna intelegere.

Daca dai flori cuiva cunoscut, de exemplu un prieten sau o cunostinta, atunci visul este un semn ca o sa ai relatii stralucite cu acea persoana, se poate spune ca placi pe cineva sau ai de gand sa stabilesti o relatie sentimentala cu o persoana de sex opus.

oferi flori cuiva

Visul in care daruiesti un buchet de flori reflecta in acelasi timp si nevoia de a reimprospata o relatie invechita si neroditoare, poate sugera faptul ca doresti o revigorare a unei afaceri sau vei spune vorbe frumoase cuiva in ideea de a primi atentie si apreciere.

Citește și:  Interpretare vis in care se spun povesti de tabara in jurul focului

In cazul in care visezi ca daruiesti flori iubitei – iubitului – este un semn ca ceva nu merge cum trebuie in relatia voastra. Daca dai unei alte fete sau baiat in timp ce esti implicat(a) deja intr-o relatie de iubire este un semn care arata faptul ca nutresti simpatie si ganduri la o posibila idila.

A visa ca oferi flori albe cuiva insemna nevoia de prietenie sincera si fidelidate din partea ta sau a celeilalte persoane, daca se vad si flori rosii prin buchet s-ar putea ca in viata reala sa fie nevoie de mai multa pasiune si implicare.

Daca visezi ca oferi flori albastre este un semn ca ai nevoie de intelepciunea si luciditatea cuiva, mai poate sugera si un ajutor banesc sau o veste despre niste bani pe care ii vei obtine in scurt timp.

In situatia in care oferi flori galbene s-ar putea ca in realitate sa simti nevoia de atentie si protectie, este posibil sa traversezi o perioada vitrega in care iti lipseste suportul din partea celor dragi sau sustinerea colegilor sau a partenerilor de afaceri.

Visul in care oferi flori care incep sa se ofileasca are legatura cu sperante greu realizabile sau lucruri pe care nu le-ai facut la timpul potrivit. In asemenea caz se poate spune ca visul arata regretul pe care il ai vis a vis de neimpliniri din trecut sau lucruri pe care doresti sa le realizezi insa sansele sunt foarte putine sau inexistente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.