Interpretare vis in care conduci un camion pe sosea si lovesti masini

0
5789
Interpretare vis in care conduci un camion pe sosea si lovesti masini

Interpretarea viselor in care conduci un camion pe sosea si lovesti masini are legatura cu ambitia si nevoile tale de a surclasa nevoile si vointa celorlalti. A visa ca esti intr-un camion mare pe care il conduci reprezinta o dorinta nestavilita de a te angaja deodata la foarte multe corvoade si responsabilitati in ideea de a reusi intr-o activitate profesionala sau o afacere personala.

In unele cazuri mai semnifica si un sentiment puternic de a domina parerile celor din jur. Daca ai de gand sa incepi ceva in viata, o afacere de exemplu, atunci visul te anunta ca o sa ai spor si parte de calatorii, intalniri, prietenii de durata. Vei triumfa in actiunile tale chiar daca o sa superi multa lume.

Acest vis mai arata si obstacolele pe care o sa le intalnesti in drumul tau in viata reala, pot sa fie dusmanii puternice ori pot sa reprezinte obstacole majore de alta natura. Daca visezi ca lovesti o masina paralela cu tine pe drum este un semn ca actiunile tale se vor interfera cu ale altei persoane.

S-ar putea intampla ca cineva sa doreasca sa concureze cu tine fatis in acelasi domeniu de activitate si in acest fel sa iti dea planurile peste cap, poate sa fie vorba de o concurenta neloiala in afacerea pe care o ai sau poate sa fie o persoana care, datorita cunostitelor, are o sansa mai mare de a promova pe un post. Daca lovesti masina si iese de pe directia ei normala atunci vei izbuti sa inlaturi acea persoana.

Citește și:  Interpretare vis în care treci peste obstacole

conduci un camion

In cazul in care reusesti sa inlaturi de pe sosea o rabla semnifica faptul ca vei depasi cu usurinta situatiile de criza financiara. Masinile aparute pe sosea in acelasi timp mai simbolizeaza si alte alternative pe care le vei intalni dar pe care nu o sa le iei in considerare, ci o sa iti urmezi planul stabilit la inceput.

Chiar daca nu te abati din calea ta, se pot ivi ocazii mai complexe in care trebuie sa decizi repede ce strategie adopti. Spre exemplu, daca lovesti o masina rosie este un semn ca iti vei calca pe sentimente la un moment dat pentru ca cineva sa nu te abata spre alta directie. In situatia in care visezi ca lovesti o masina alba s-ar putea ca in viata reala sa suporti o despartire daca nu esti casatorit(a) sau chiar un divort din pricina obsesiei pe care o ai vis-a- vis de reusita financiara.

Poti visa ca lovesti o masina verde care, desi avariata, ramane tot in fata ta blocandu-ti drumul, in acest caz fiind un semn ca dupa o vreme s-ar ptea sa ai probleme cu sanatatea din cauza eforturilor prea indelungate. Ba mai mult, exista posibilitatea ca anumite afectiuni sa se cronicizeze si astfel sa iti afecteze in mod negativ activitatile.

Visul mai ilustreaza in acelasi timp si conflicte interioare cu propriile sentimente si ispite, totusi, se pare ca reusesti sa iti invingi pornirile si ramai neabatut(a) pe drumul pe care l-ai ales de la bun inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.