Interpretare vis in care apare un Woofer

0
113
Interpretare vis in care apare un Woofer

Interpretarea viselor in care apare un Woofer. Atunci cand visezi un woofer, deci un dispozitiv folosit special pentru a reda frecventele joase, inseamna ca vei avea parte de unele mici suparari, insa acestea vor trece cu ajutorul prietenilor si cu sprijinul pe care ei ti-l ofera neconditionat.

Insa, fiind un dispozitiv electronic puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „electric”, „aparate electronice”.

Nu trebuie sa uitam nici aspectul esential al acestui dispozitiv care se refera la faptul ca el reda muzica. Astfel ca muzica nne duce cu gadul distractie, deci visul mai poate avea si aceasta semnificatie, chiar daca acele mici suparari ne dau batai de cap.

Avand sprijinul oamenilor dragi si vorbele lor bune, ne vom putea simti si bine in preajma lor, chiar daca nu este mereu vorba despre o petrecere.

Frecventele joase pe care acest aparat le poate reda ne duce cu gandul la taine, la lucruri necunoscute de toata lumea, astfel ca putem spune ca in momentul in care visam un woofer inseamna si ca e posibil sa intram in posesia unor informatii noi, care au menirea sa ne debusoleze, deoarece ele necesita un timp de gandire pentru asimilare si intelegere cat mai buna.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o catedrala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.