Interpretarea vis in care apare un cot

0
633
Interpretarea vis in care apare un cot

Interpretarea viselor in care apare un cot. Atunci cand visezi ca ti-ai rupt cotul inseamna ca te adaptezi foarte greu la locul nou din societate pe care l-ai ocupat iar daca ai cotul umflat in vis reprezinta faptul ca vei avea parte de o experienta neplacuta. Daca in vis doar te-ai lovit la cot inseamna ca iti vei manifesta iubirea pentru cineva.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un cot inseamna ca in realitate esti o fire indiferenta, conducandu-ne si dupa vorba din popor „ma doare in cot”, adica nu-mi pasa de nimeni si de nimic, doar de propria soarta.

Insa cotul din vis mai poate sugera si faptul ca te afli la o cotitura, viata ta va lua o alta intorsatura, te schimbi, ori tu, ori ceva din viata ta ia o alta forma.

Din punct de vedere psihologic, cotul din vis reprezinta si faptul ca ai multe nelamuriri in suflet, esti plin de indoieli, nu ai incredere in propriile calitati, iar toate acestea iti pot strica relatiile cu cei din jur si mai ales cu cei dragi ori cu persoanele de sex opus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o mana

Cotul din vis, asa cum am mai spus reprezinta faptul ca esti un om fragil, ai o foarte mare tensiune afectiva, insa in acelasi timp nu vrei sa iti arati sentimentele, vrei sa dai dovada de indiferenta, de raceala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.