Interpretare vis in care apare o clepsidra

0
973
Interpretare vis in care apare o clepsidra

Interpretarea viselor in care apare o clepsidra. Atunci cand visezi o clepsidra inseamna ca poti avea un deces in familie, avand in vedere faptul ca acest obiect reprezinta scurgerea timpului, implicit simbolul mortii. Se mai spune si ca daca visezi cum se scurge nisip dintr-o clepsidra inseamna ca vei suferi o mare dezamagire in viata, mai ales daca risipesti toate oportunitatile ce ti se ivesc.

Daca clepsidra din vis este una veche si foarte prafuita inseamna ca trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa faci ceva, deoarece graba poate sa-ti strice treaba, astfel ca trebuie sa reactionezi numai cu calm si cu atentie.

Atunci cand visezi ca se scurge nisip dintr-o clepsidra inseamna ca vei suferi de o deziluzie, trebuie sa fii mai atent cu cine te incurci, mai ales daca lasi sansele sa treaca pe langa tine iar daca visezi ca nisipul se scurge mult prea repede inseamna ca simti cum timpul trece pe langa tine si nu faci mai nimic, te pierzi in detalii, fara sa fii prea practic.

Clepsidra este cu siguranta simbolul timpului, al varstei oamenilor, al tot ceea ce inseamna trecere, ea fiind echivalentul mortii, daca visam ca nu mai curge nisip din clepsidra, insa poate insemna si faptul ca ceva din viata noastra va lua sfarsit si trebuie sa o luam de la capat, sa incepem ceva nou.

Clepsidra este cu siguranta echivalentul timpului, al varstei omului, ea insemnand adesea moartea, mai ales daca nu mai vedem nisip care sa se scurga din acest obiect, insa poate sa insemne si ceva care va lua final in viata noastra, o etapa ce se va incheia, fiind timpul sa trecem mai departe.

Poate sa sugereze si faptul ca ar trebui sa o luam de la capat, sa lasam trecutul in urma, si sa renastem ca si individualitati. Cele doua parti ale acestui obiect sunt simbolurile pamantului si ale cerului, insemnand chiar si materialul, divinitate, dar si partile sacre si profane din om, extremele in care se scalda fiinta umana.

Citește și:  Interpretare vis in care apare nisip

clepsidra

Clepsidra apare adesea in visele oamenilor care au ratiune, pot sa discearna intre lucruri bune si rele, au puterea de a alege, iar atunci cand visam o clepsidra in care se scurge foarte greu nisipul inseamna ca in realitate ne decidem foarte greu sa spunem ceva, sau nu prea avem initiativa.

O clepsidra goala poate sa sugereze faptul ca avem o boala cronica, iar daca visam o clepsidra in care nu mai e nisip in partea de sus inseamna ca a sosit vremea sa ne luam adio de la lumea aceasta sau sa ne despartim de cineva drag. Daca visezi ca ai o clepsidra in casa si aceatsa ti-a fost furata este semnde cearta, de razboi, fiind si simbolul unor calamitati, a unor dezastre naturale ce pot aparea in mediul in care locuiesti.

De cele mai multe ori clepsidra fara nisip nu reprezinta moartea, deoarece ea poate fi inteleasa si ca un nou inceput, mai ales pentru ca atunci cand in realitate nu mai avem nisip in partea de sus a unei clepsidre, o intoarcem, deci putem sa ne referim si la o noua viata. Acest obiect poate sa sugereze si faptul ca evoluam incet dar sigur, avem rabdare, stim sa asteptam si nu ne pripim, ori avem multe proiecte in derulare, iar ele se vor desfasura foarte bine, asa incet cum se desfasoara.

Daca visezi o clepsidra care are nisip putin in partea de sus inseamna ca suntem stresati, simtim ca nu mai avem timp, ne agitam continuu, ne nelinistim, tocmai din cauza ca nu mai avem vreme sa finalizam ceea ce ne-am propus.

Daca visam o clepsidra, ne mai putem referi si la faptul ca nu folosim timpul pe care il avem asa cum trebuie, vrem insa sa simtim bucuria de a trai, chiar daca aceasta este efemera. Se poate sa simti ca nu mai faci fata la ceea ce trebuie sa faci, nu mai poti din cauza lipsei de timp sau din cauza stresului, te simti incapabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.