Interpretare vis in care apare cupru

0
1480
Interpretare vis in care apare cupru

Interpretarea viselor in care apare cupru. Atunci cand visezi cupru inseamna ca in general in viata reala ai multe griji fara nici un fundament si multe temeri care ar trebui ignorate.

Cupru combinat cu argint in vis inseamna ca vei avea parte de multe dezamagiri, deceptii, poate vei pierde un om drag tie, iar cuprul care are desene gravate inseamna ca vei intalni o persoana, eleganta, cu gusturi rafinate.

O moneda de cupru reprezinta dubii inainte de a demara o actiune iar un cupru nebatut inseamna ca te asteapta o perioada foarte proasta cu mici crize.

cupru

Atunci cand visezi o oala veche din cupru inseamna ca cineva apropiat vrea sa te ajute iar daca folosesti o sarma de cupru in vis inseamna ca te afli intr-o situatie oarecum incerta. Atunci cand visezi o sarma de cupru inseamna ca te afli intr-un impas emotional, cei din jur nu te ajuta si nu te sustin cu nimic.

In cazul in care visezi o placa de cupru aceasta inseamna ca trebuie sa incerci sa fii mai tolerant mai ales pentru ca e posibil sa ai probleme in familie. Tempereaza-te si incearca sa fii empatic sa ii intelegi pe toti, deoarece cu intelepciune vei salva multe suflete.

Citește și:  Interpretare vis in care uiti lucruri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.