Interpretare vis in care apare ghilotina

0
389
Interpretare vis in care apare ghilotina

Interpretarea viselor in care apare ghilotina. Atunci cand visezi o ghilotina inseamna ca nu prea te gandesti in luarea unei decizii, esti lipsit de coerenta, te lasi prada maniei foarte repede, explodezi din orice si ar trebui sa incerci sa te mai temperezi. In cazul in care visezi ca stai in ghilotina inseamna ca trebuie sa fii mai calculat, mai rational, sa nu mai iei decizii pripite.

Din punt de vedere spiritual gilotina din vis sugereaza faptul ca trebuie sa incerci sa fii mai rational, sa separi lucrurile cu intelepciune in viata, sa stii ce e bine si ce e rau si cum trebuie sa actionezi in functie de cinrcumstante, insa visul mai poate sugera si faptul ca te pedepsesti singur pentru faptele urate, te simti vinovat de ceva anume si nu este cazul sa te schingiuesti numai ca sa iti indrepti greseala.

Atunci cand iti apare o ghilotina in vis inseamna ca ti-e teama sa nu fii tras la raspundere pentru ca ai gresit cu ceva, nu ti-ai respectat sarcinile, ai calcat peste anumite norme, iar atunci cand visezi ca esti martorul unui om care sta la ghilotina inseamna ca vei fi implicat intr-un grav accident.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un Woofer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.