Interpretare vis in care sapi intr-o mina si gasesti diamante

0
229
Interpretare vis in care sapi intr-o mina si gasesti diamante

Interpretarea viselor in care sapi intr-o mina si gasesti diamante exemplifica la scara larga lipsurile cu care te confrunti in viata de zi cu zi. Chiar daca in timpul visului ai un sentiment de fericire sau uimire in realitate acest vis sugereaza ca trebuie sa muncesti mult mai mult pentru a avea rezultatele dorite.

Acest gen de vis mai simbolizeaza si necesitatea explorarii unor domenii necunoscute, prezice posibilitatea ca tu sa incepi sa studiezi o alta latura a meseriei tale sau sa incepi o alta afacere profitabila.

Din perspectiva generala visul acesta face trimitere la incercarea de a cauta mult mai in profunzime sursele bunastarii tale materiale sau spirituale. In situatia in care esti nemultumit din cauza lipsurilor materiale visul prevesteste eforturi sustinute din partea ta pentru a scapa din saracie.

In cazul in care esti instarit si visezi sapand dupa diamante in mina simbolizeaza iluzii pe care le ai cu privire la castiguri fabuloase cu efort minim. Totodata mai semnifica si gasirea unor solutii extraordinare la probleme stringente, a sapa in mina arata ca in curand va exista posibilitatea de a descoperi o modalitate ingenioasa de a te remarca si de a avea succes.

Daca mina in care sapi este luminoasa atunci exista posibilitatea ca in viata reala sa ti se propuna din partea cuiva o afacere rentabila. In situatia in care mina este plina cu apa si esti ud la picioare s-ar putea sa muncesti fara spor si toata truda muncii tale sa se scurga in alte buzunare.

diamant

Daca gasesti printre bolovani un diamant stralucitor este bine sa te rezumi la ceea ce ai deoarece in realitate s-ar putea sa insemne minciuni care te pot costa.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un jeep

Diamantul in vis, chiar daca el in sine simbolizeaza bogatia si iluminarea, poate sa semnifice si altceva, si anume multiple fatete ale realitatii care te pot induce in eroare. Gasirea unui diamant in vis nu inseamna neaparat ca a dat norocul peste tine in viata reala ci s-ar putea sa fii inselat intr-o afacere sau intr-o situatie ce implica munca.

Se poate ca cineva sa iti faca propuneri referitoare la niste castiguri dar in acele propuneri sa existe ceva inselator, un aspect necinstit care iti scapa la prima vedere si care poate sa iti produca amaraciune si paguba in viitor. Cel mai bine este sa fii cu bagare de seama la orice propunere vei primi in perioada urmatoare.

Daca este sa privim visul din latura spirituala inseamna ca ai ajuns la o maturitate la care ti-ai dat seama de nevoia de a cunoaste mai bine o latura a vietii sau a te cunoaste mai bine pe tine insuti.

Daca descoperi un diamant in vis inseamna ca ai realizat ca viata nu reprezinta doar un sir nesfarsit de evenimente fara o legatura aparenta intre ele ci mai degraba este un complex de posibilitati si evenimente umane care se transpun si se coreleaza in diferite aspecte, se intrepatrund intr-un mod nebanuit si misterios.

Daca esti o fire spirituala acest vis poate sa anunte o revelatie importanta pentru tine, descoperirea unui mare secret sau intelegerea unei greseli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.