Interpretare vis in care apare inger

1
9047
Interpretare vis in care apare inger

Interpretarea viselor in care apare inger. Atunci cand visezi un inger care zboara inseamna ca vei avea foarte mult succes. Un inger in alb inseamna ca simti nevoia sa fii ajutat, protejat, vrei ca oamenilor sa li se faca mila de tine si sa te ocroteasca, nu reusesti sa iti rezolvi de unul singur problemele, vrei mereu ajutor, astepti ca cei din jur sa iti faca treburile, esti inocent si crezi ca tot ce zboara se mananca.

Insa mai poate fi vorba si despre puritatea sufletului, a mintii, crezi ca totul este imbracat in roz si nu exista rautate pe lume, tocmai de aceea cei mai maturi din preajma ta vor sa te ocroteasca, sa te pastreze pur.

In alta ordine de idei ingerul, mai ales daca este cazut, din vis mai arata si ca vrei sa descoperi ceva, vrei sa ti se deschida ochii, sa iti dai seama ce se intampla in jurul tau, vrei sa cunosti toate detaliile unei situatii de o importanta majora pentru tine, asemeni ingerului izgonit din Rai.

Atunci cand visezi insa un inger in alb inseamna ca vei avea parte de foarte multa energie si inventivitatea, poti sa dai nastere multor idei si astfel ai si mult noroc la locul de munca. Un inger in negru arata ca trebuie sa te protejezi, sa nu te implici in situatii foarte periculoase, nu trebuie sa risti prea mult si nici sa te implici in ceea ce nu poti duce. Atunci cand visezi un inger negru se mai spune si ca ai constiinta foarte incarcata si ti-e frica sa nu fii pedepsit.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un miner

statui cu ingeri

Atunci cand visezi un inger care zboara inseamna si ca nu esti decis, dar se poate sa fii foarte respectat de cei din jur, nu vei avea probleme de sanatate, vei rezolva foarte repede orice situatie problematica, insa daca ingerul este furios, apare ca si un justitiar in visul tau inseamna ca vei pierde foarte multe lucruri importante pentru tine exact cand nu te astepti.

Daca visezi ca te afli in mijlocul ingerilor inseamna cavei avea o familie foarte frumoasa care te va iubi si prieteni care te respecta foarte mult si te inteleg. Mai multi ingeri la un loc inseamna ca vei avea parte de foarte multa iubire, devotament, insa daca un inger te ia cu el in vis inseamna ca e posibil sa te separi de cineva drag.

Un inger trist daca iti apare in vis sugereaza faptul ca vei avea unele dezamagiri iar daca visezi ca este voios inseamna ca in curand iti vei gasi deplinatatea, te vei simti echilibrat si nu vei mai avea nevoie de nimic. Daca visezi un inger care zboara inseamna ca vei avea foarte mult noroc.

In traditia romaneacsa se spune ca daca un om care este suferind de o boala viseaza un inger inseamna ca se va duce la el, deci nu va mai trai iar daca un om sanatos, in putere viseaza un inger inseamna ca va fi foarte bucuros in viata, va avea parte de mult respect iar atunci cand o fata tanara viseaza un inger inseamna ca ea nu se va casatori niciodata.

1 COMENTARIU

  1. Eu am visat ca vorbeam cu prietena mea si am intors capul in stanga mea si am vazut un inger cum se inalta spre cer si se uita lung spre mine am strigat la el si nu mi-a raspuns continua sa se inalte spre cer, am intrebato pe prietane mea daca l-a vazut si ea a zis ca nu.

    Oare ce sa insemne?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.